Reklama

Reklama

Pojď si hrát

  • USA Come Play (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Osamělý klučina si najde kamaráda přes tablet, bez kterého nedá ani ránu. Tenhle záhadný tvor s ním ale má dost nekalé úmysly. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (79)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Solidní mainstreamová duchařina, která by se měla líbit všem nenáročným divákům. Příběh se točí kolem mladého autisty, který to nemá v životě lehké a nemá žádné kamarády, ale vše se změní v okamžik kdy dostane tablet, skrz který k němu bude promlouvat Larry, což je bytost z jiného světa, která má dostatečně creepy vzhled i nepříjemně vydávající zvuky. Film má slušnou atmosféru, je řemeslně na úrovni, lekačky mi sice efektní příliš nepřišly, ale jsou zde minimálně 3 skvělé strašící atrakce, které příjdou především ve finále ( Scéna pod postelí vede) a hlavně film nestihne nudit ani ničím vyloženě otrávit. Čekal jsem sice děsivější nálož, ale z ranku dětských hororů s chytrým a originálním využitím tabletu patří Larry k tomu lepšímu letos. Příběh***, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí>Ne.Zábavnost****, Hudba****, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí****. 7.5/10. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(5,5/10). Nebylo to špatné. Lekačky vcelku fungovaly a prvních pět minut jsem vážně ztuhnul a přilepil oči k obrazovce. Líbil se mi nápad s příběhem o Larrym. Bylo to dost creepy. Celkově byl Larry vážně strašidelný a rouška tajemna tomu dodávala ještě větší grády. Potom se však Larry ukázal v celé své kostnaté kráse a z vás jako u většin horrorů opadne ten prvotní strach. Jako jednohubka v pohodě, kterou ale do pusy podruhé už nedáte. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážny Larry sa mi veľmi páčil a keď som sa dozvedel, že režisér Jacob Chase si po kraťase zrežíruje aj celovečerák začal som sa tešiť. Celovečerná verzia Larryho poskytuje jednoduchý príbeh, neurážajúcich hercov (dokonca aj tých detských!), rozšírenú mytológiu ohľadom ústredného bubáka a pár dobre načatých a atmosfericky slušných hororových sekvencií, pri ktorých však Jacob Chase ako by nevedel čo s nimi ďalej a pred nejakým pamätným výjavom alebo pôsobivou ľakačkou sa rozhodol ich nepochopiteľne uťať (prestrihom na ďalší deň ráno alebo iným nudným momentom). Škoda že sa v tomto ohľade tvorcovia nerozhodli ísť viac do risku a ponúkli v týchto pasážach len taký neškodný štandard... Mierne pokulháva záver, kedy je Larry na scéne až príliš často a tým sa trochu stráca jeho desivosť a kúzlo. Suma sumárum je však Come Play obstojná, ľahko priemerná ducharina s vcelku pôsobivým bubákom Larrym a mierne nevýrazným záverom. Rozhodne nepohorší, ale asi iba málokoho nadchne. 58% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Come Play hrá férovú hru a ponúka presne to, čo jeho námet sľubuje. Vystrašený chlapček hrá skvele, monštrum je vydarené, budovanie napätia a gradácia deja fungujú. Takže mám tendenciu aj odpustiť niektoré veci, ako nejednoznačné pravidlá hry, monštrum totiž niekedy nezastaví ani vypnutie elektriny. Come Play je zbytočne doslovný, ale zase ústredná myšlienka je vyslovená pomerne originálnym spôsobom. Decká a nakoniec aj ľudia akéhokoľvek veku sa po jeho pozretí asi ťažko zbavia pri komunikácii mobilov, tabletov a počítačov, ale snaha sa cení. Tú štvrtú hviezdu nakoniec dávam aj za, podľa mňa, vydarenú pointu. 70% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Mě prostě tyhle dětský bubákovi fakt nebaví, nehledě na to, že konkrétně tato navíc nenabízí vůbec nic, čím by mě i přes můj nezájem vůči danému subžánru mohla přeci jen oslovit. Veškeré postavy, tedy jak dětské, tak ty dospělé, jsou nevýrazné a nesympatické, navíc chování většiny z nich je pak více než nepřesvědčivé, respektive prostě jen přizpůsobující se potřebám filmu, které je často hází do situací, ze kterých se důstojně dostat ani nešlo, a ani jejich obsazení nepřispívá ke zvýšení kvality filmu, což dost podobným filmům pomáhá, leč zde nic moc. Co se jinak týče přímo ústředního bubáka, zde figurujícím pod jménem Larry, ten je vymyšlen, či lépe řečeno, na náš svět přiveden, sice docela originální způsobem, ovšem následně jeho samotné působení už spadá již též do kategorie ryze nenápaditého, nudného a vskutku nestrašidelného, když tedy nepočítám dětské publikum, schovávají se pod deku jen při zaslechnutí vrznutí židle. Tím pozvolna přejdu k tomu nejdůležitějšímu, tedy hororovým prvků, a zde chybí jak napětí, tak atmosféra, o nějakém snad byť jen náznaku sebemenšího násilí s kapkou krve pak ani nemluvě, no a finální pointa pak sice přinese moment, který není úplně happyendový, i to ovšem v úplném závěru tvůrci ještě stihnou napravit, aby náhodou nepůsobili zas až příliš zle. Já zkrátka v tomto případě nevidím jediný důvod Come Play doporučit, i když tedy na druhou stranu je upřímně pravda, že příznivci podobných filmů si tu své jistě najdou, žánrová pravidla tu jsou totiž dodrženy opravdu všechny, jen ne prostě úplně výrazným a funkčním způsobem. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno