Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Zoe Hullová využívá svůj důvtip, schopnosti přežít a soucit, aby bojovala o život svůj i svých spolužáků proti skupině střelců, kteří v přímém přenosu stříleli ve škole. (Canal+ Action)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (58)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Zrovna minulý týden jsem na youtube řešily s kýmsi jak jsou lidi na csfd pokrytci a že nerozumí filmům a tohle je přesně ten případ. Na imdb to má 66 procent ze 100 údajně to mělo i 83 a tady žebráckých 56 z toho většina komentů má 2 a méně hvězd. Přitom se jedná o parádní film na téma školních střelců s reálným chováním líbil se mě třeba ten týpek s těma brýlemi, že si to pak uvědomil a bylo mu líto co dělal. Jediné mínusy to má v tom, že se nedozvíme proč to dělaly (až na toho s brýlemi) a zamrzel i konec. Jako nezlobte se na mě ale policajtů je tam jak nasraných, ale borka si vezme pušku a někoho odstřelí kde to jsme . Menší mínus i v tom proč tam nevběhl Swat a nebyl tam ani nikde policejní odstřelovač. 80 procent. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Prvotriedny akčný thriller bez mindrákov - vie odkiaľ pochádza a nepozná dôvod, prečo to maskovať či tajiť... a už vôbec nepremýšľa, kam vlastnou cestou, neprešľapuje ani jedinú sekundu, naopak, šliape si to po svojom s obrovskou istotou... aj v tom má totiž sakramentsky jasno. Fakt neviem, čo kto čakal, mňa to svojou sviežosťou a nekompromisnosťou posadilo. Plných päť je možno veľa, ale 56% ešte väčšia hanba! Zalezte, nehodní, prd tomu rozumiete! ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Ta kontroverze okolo vzniku filmu je zajímavější, než samotný film. Film je pojat jako Smrtonosná past na střední škole s teen hrdinkou. A z počátku to funguje, jelikož je to civilní a hlavní hrdinka krvácí a dost věcí pokazí. Problém je, že s přibývajícími minuty je to hloupé a nelogické a více béčkové. Motivy záporáka jsou podivné, chovaní policie je divné a celkově je to zbytečně dlouhé a chybí tomu tah na bránu. Ještě, že je ve filmu Thomas Jane a Isabela May jinak by to bylo ještě o třídu horší. Z mého pohledu jde o promarněný potenciál, jelikož kdyby se vsadilo na větší civilnost, tak by to bylo lepší. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Streľba na škole a názov filmu, ktorý si treba zapamätať. Aj takéto incidenty sú, kde je pochybná motivácia, ale celkom dobrá príprava a nejaký cieľ. Čajka sa rozhodne namiesto záchrany seba zachrániť aj ostatných. Tento hero moment mohol radšej prebrať jej tatko alebo aspoň ozbrojený ochrankár. Tak či onak, je to fajn vidieť. 3 z 5 ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem o filmu doposud nevěděl (náhodou na mě na YT vyskočil trailer). Po zhlédnutí mohu s čistým svědomím konstatovat, že se jedná o solidní podívanou. Jasně, logika místy opouští obrazovku, chvílemi to fakt bije do očí. Na druhou stranu, tempo to nabídne přímo skvělé, i na menší akčnější sekvence dojde. Postavy též většinou v pohodě (Isabel May jedním slovem excelentní), potěšila vedlejší role originální Punishera, tedy Thomase Janea! I závěr zajímavě vyřešený. Fajn jednohubka. Za mě 6/10 ()

Galerie (25)

Zajímavosti (20)

  • Je velmi nepravděpodobné, že by úřady nechaly na místě činu nezajištěnou nabitou pušku. (Johnny.ARN)
  • Producenti zorganizovali natáčení a zabití živého jelena na kameru pro první scénu filmu. To vyvolalo pobouření v branži a mnoho členů štábu kvůli tomu film opustilo. (Johnny.ARN)
  • Chlapík, kterého přejeli a který uvízl pod přední částí dodávky, když dodávka vjela do jídelny, na konci zmizel. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama