Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Zoe Hullová využívá svůj důvtip, schopnosti přežít a soucit, aby bojovala o život svůj i svých spolužáků proti skupině střelců, kteří v přímém přenosu stříleli ve škole. (Canal+ Action)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (57)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem o filmu doposud nevěděl (náhodou na mě na YT vyskočil trailer). Po zhlédnutí mohu s čistým svědomím konstatovat, že se jedná o solidní podívanou. Jasně, logika místy opouští obrazovku, chvílemi to fakt bije do očí. Na druhou stranu, tempo to nabídne přímo skvělé, i na menší akčnější sekvence dojde. Postavy též většinou v pohodě (Isabel May jedním slovem excelentní), potěšila vedlejší role originální Punishera, tedy Thomase Janea! I závěr zajímavě vyřešený. Fajn jednohubka. Za mě 6/10 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

mohl to být jeden z těch nepříjemných filmů,který reflektuje současnou situaci čím dál častějších střeleb ve školách.A zhruba do poloviny se mu daří jakž takž držet slušnou atmosféru,čemuž hodně pomáhá sympatická Isabel May v hlavní roli.Bohužel v polovině přijde zlom a do té doby ne úplně marnému filmu začnou podrážet nohy do očí bijící nelogičnosti a na konci už sem se regulérně smál.A to předpokládám že nebyl tvůrčí záměr...40% ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Promarněná šance na slušnej řežebnej biják. Ale popořadě. Čtyřlístek ozbrojenejch středoškolskejch pošuků (Kašpárek Kecálek, Zlá Čubka, Schizouš a Mentál) obsadí svojí školu, začnou to on-line streamovat a sem tam někoho picnou. Na škole ovšem studuje i Janeova dcera, která to samozřejmě nemůže nechat jen tak, a která se odhodlaně pustí do křížku s přesilou. Až potud dobrý. Ale to by hlavní hrdinka nesměla bejt tak nesnesitelně uvědomělá mirkodušínovská kravka, nesměla by ji hrát tak strašně přehrávající buchta (a ještě to její kulhání!), nesměla by mít od začátku tak protivně zpruzenej xicht (no jó vlastně, umřela jí maminka), nesměla by při akci večně klábosit se svou mrtvou maminkou, Kecálek by pak nesměl bejt tak otravně ukecanej a na kápa gangu mít tak zoufalou fyziognomii (Liška č.2) atd. Ale jinak se tenhle filmík pro mládež mocinky snaží bejt "in", teda jako korektní, totiž Kravky nejlepší kámoš je černej, nejlepší kámoška je dvoumetrová stokilová almara... No vlastně mi tam scházel ještě nějakej homouš a tranďák, myslím že rejža je určitě homofob! A taky mě znechutilo, že když celá třída začne povinně natáčet Kecálkovo kecání, tak všichni ti retardi do jednoho drží ty svoje mobily na vejšku! A natáčet videa na vejšku může jak všeobecně známo jenom totální tupoň a hlava prasečí. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Ta kontroverze okolo vzniku filmu je zajímavější, než samotný film. Film je pojat jako Smrtonosná past na střední škole s teen hrdinkou. A z počátku to funguje, jelikož je to civilní a hlavní hrdinka krvácí a dost věcí pokazí. Problém je, že s přibývajícími minuty je to hloupé a nelogické a více béčkové. Motivy záporáka jsou podivné, chovaní policie je divné a celkově je to zbytečně dlouhé a chybí tomu tah na bránu. Ještě, že je ve filmu Thomas Jane a Isabela May jinak by to bylo ještě o třídu horší. Z mého pohledu jde o promarněný potenciál, jelikož kdyby se vsadilo na větší civilnost, tak by to bylo lepší. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Streľba na škole a názov filmu, ktorý si treba zapamätať. Aj takéto incidenty sú, kde je pochybná motivácia, ale celkom dobrá príprava a nejaký cieľ. Čajka sa rozhodne namiesto záchrany seba zachrániť aj ostatných. Tento hero moment mohol radšej prebrať jej tatko alebo aspoň ozbrojený ochrankár. Tak či onak, je to fajn vidieť. 3 z 5 ()

Galerie (25)

Zajímavosti (20)

  • Hlaveň MP40 je občas skloněna pod úhlem dolů, což prozrazuje, že jde o podpěru, na rozdíl od ostrého samopalu, který je zobrazen při střelbě. (Johnny.ARN)
  • Zásobník samopalu MP 40 pojme 32 nábojů. Záporák vybavený touto zbraní vystřelí množství tohoto počtu nábojů, aniž by kdy znovu nabíjel. (Johnny.ARN)
  • Zoe (Isabel May) vyjede s dodávkou ven, kde vybuchne a zastaví se o auto. V dalších záběrech je však vidět, jak dodávka stojí uprostřed parkoviště, nikde poblíž žádného auta. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama