Reklama

Reklama

Triggered

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

“Saw” bola originalitka v mnohých smeroch. Najmä mordovačky či samotný dej boli jahôdkou medzi slasher konkurenciou. “Triggered” je taká lacnejšia varianta, ktorá inteligenčne i námetom kríva na obe nohy. Prirovnal by som ju k nákupu pančovaných elektrónov, na ktoré dáte nálepky od Škodovky, no všetci sa tvária, že vás vyšli viac ako garážovaná Felda z 94’. Spoľahlivý priemer, ktorý nenudí. A nie, nie je to “len” thriller .. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mix Saw a Battle Royale s bandou absolútne nevýrazných a zameniteľných teenagerov, ktorí sa prebudia v lese s bombami na tele. Jediný spôsob ako si môžu predĺžiť čas, kým bomba vybuchne je, že zabijú nejakého ďalšieho chudáka a zdedia jeho čas. Výhercu snáď ten tajomný zloduch, ktorého nikdy neuvidíme, nechá na žive. Postavy mi splývali, ich prerod vo vraždiacich magorov nejak extra nefungoval. Spôsoby vrážd tiež nie sú príliš vynaliezavé, takže veľmi rýchlo som sa začal nudiť a bolo mi jedno jak to skončí. A ani žiadny zábavný šokujúci záver sa nekonal. Nuda. 4/10. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Poměrně silně debilní variace na Battle Royale/Saw, která ale má slušný spád, slušný bodycount, slušné množství umělé krve ... a tak s vypnutým mozkem poměrně dobře šlape. Interakce postav jsou občas fakt srandovní, nesmí se to řešit. Stejně jako to, že celá ta pomsta, která jejímu strůjci musela dát šílenou práci na přípravu, mohla reálně vést k výsledku, kdy by bylo osm nevinných mrtvých a jeden přeživší viník. To ten mstící se pán moc nedomyslel. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Je mi vcelku jedno, čeho to je kopírka. Důležitý je, jestli se na to dá dívat. A to nedá. Tma, řev, červený, modrý a zelený světýlka, chaos a neskutečně protivný postavy, který když se na chvilku zastaví, tam melou strašlivý sra*ky o tom, kdo si to s kym rozdávala na střední. 10% za to, že jsem vydržel do konce. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Skupina bejvalých spolužáků se sejdou v lese kde nedobrovolně vyfasujou slušivý vestičky. Ty jim odpočítávají kolik času života jim ještě zbývá. Kdo a proč jim to udělal zjistí divák poměrně brzy. Pak už je z toho jen lesní naháněčka o tom kdo bude mít na konci nejvíc času. Vítěz může být jen jeden. Neříkám, že to bylo vyloženě špatný ačkoliv určitě né originální ale ke konci už mě to běhání po lese spíš nudilo a já spíš sledoval kolik minut mi ještě chybí dokonce než abych byl napjatej jak to dopadne a kdo to přežije. Což je asi špatně. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama