Reklama

Reklama

Černá skříňka

  • USA Black Box
Trailer

Obsahy(1)

Black Box je o muži, který se snaží znovu získat paměť poté, co přežil tragickou autonehodu. V zoufalé snaze vrátit se ke svému dřívějšímu já a pokusit se vychovat svou dceru, dostane experimentální léčbu, která mu pomůže sondovat do minulosti, která se najednou cítí příliš temná, než aby byla jeho vlastní. (Flekoun58)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

Davies182 

všechny recenze uživatele

V polovině jsem už byl připravený vypínat, protože až do celkem drsného zvratu po první hodině se jedná o tristně uspávací film s legračními "hororovými" scénami. Druhá půlka je pak jako úplně jiný snímek: napínavější a konečně smysluplný. Onen televizní look na začátku tomu ale prostě vůbec nepomáhá. [Amazon Prime] ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Dávám tři jen proto, že nejde o příliš objevné téma a recykluje několik filmů (a dílů seriálů), které na motivy amnézie a vstupu do mysli kdy vznikly. A také úvod je zbytečně dlouhý, ta půlhodina je zbytečně dlouhá. Ale natočené je to zručně a dobře zahrané, má to určitou podmanivou atmosféru, možná danou tím podzimním počasím, a i když to ve výsledku vypadá hodně televizně, přece jen mne to svým způsobem drželo a zajímalo. A jak tu píše v komentářích silentname, nečekejte horor, ale sci-fi thriller. Škoda, že ke konci nedošlo k nějakým větším zvratům a stojí to jen a jen na jednom sebeuvědomění a následné reflexi. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ak by sme film striktne ponímali ako horor, hodnotenie by muselo byť automaticky nižšie, pretože jeden černoch so skrútenými hnátmi horor nerobí. Ale ja to tak nevnímam. Mňa film upútal svojím námetom a celkovo psychologickou koncepciou. Záver tiež vôbec nebol márny, hodnotím ako jemne nadpriemerný film. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Ponory do poškozené mysli s sebou vždycky nesou velkou dávku tajemna a nebezpečí. Zde se tedy rozmazané vzpomínky omezí na tři povědomé místnosti a jednu absurdně (nicméně nechutně) polámanou kreaturu (křupy křup), ale přestože je divák pokaždé krok před scénáristy, nakonec do sebe celkem zapadnou (pokud v první půlce neusnete). ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavý film, který měl dost dobrý nápad. Ze začátku se film táhne, že by si člověk pomalu uhryzal nehty, a naopak ten konec je tak strašně tlačený na rychlost, že se mi v tom ani nedařilo pořádně zorientovat. Herecké výkony mi přišly v pohodě. Nicméně bych tento snímek neklasifikovala jako horor. Thriller naprosto stačí, a když už to nemůže mít jen jeden žánr (protože to je prostě asi nuda), tak bych dala klidně Thriller/Drama. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama