Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva nezadaní už mají po krk toho, že jsou na svátky vždycky sami, a tak uzavřou dohodu a na všech oslavách v roce si navzájem dělají doprovod. Pak ale přeskočí jiskra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (211)

pepo 

všechny recenze uživatele

Strašne zabitý potenciál. Ten námet mal šancu sa stať sviatočným evergreenom. To by ale scenár nemohol byť na úrovni tematicky podobných kanadských TV filmov, ktorými sa to v telkách hemží. Režisér sa tiež moc nesnažil, takže to celé zachraňuje sympatický casting s veľmi slušnou vzájomnou chémiou. Klasický Netflix. Vidieť a zabudnúť. V rámci novodobej mainstreamovej romcom tvorby celkom OK, ale v tomto žánri existuje veľa skvostov. Strata času. 5/10 ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděla několikrát a vždy mě pobavil. Emma je skvělá a s Lukem jí to moc sluší. Začalo to vlastně nevinně v podobě dohody - ty budeš moje sváteční rande a já tvoje. Všem zacpeme pusu a nebudou se ptát, proč nikoho nemáme. Prostě na pohodu. Jenže... Jakmile tuto dohodu naruší city, vše se změní. A někdy není tak snadné si přiznat, že už nejsme jen přátelé, ale něco víc. A mnohdy je sakra těžké svoje city přiznat tomu, koho se týkají. O tom se přesvědčí i hlavní aktéři této romantické komedie. Za mě povedené dílko. Klidně si ho zase někdy pustím. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Jedno šťastie že Emka ešte nie je tak proflákla a ešte sa objavuje v relatívne pozeratelných filmoch. Toto je príjemná, romantická a dokonca aj komédia, kde je silny úvod, mrtvy stred, všetky možné klišé, z ktorých si scenáristi v dialógoch robia sranda a happyend. Objektívne dve ale jednu dám za ústrednú dvojku, ktorej to ladilo. 3 z 5 ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Štandardná romantická komédia, aj keď s pomerne originálnym nápadom. Romantické prvky však prebrali snáď skoro všetky slaďučké klišé aké si len viete predstaviť. Vrátane vyvrcholenia, zápletky a rozuzlenia. Nič prevratné, no pozerať sa na to dá, a miestami bola aj sranda (napríklad scénka s laxatívom). Najlepšie pozerať s pubertálnymi dcérami. Priemer. 60/100 ()

Erinien 

všechny recenze uživatele

Má to své zápory (jako pár fakt trapných "amerických" scén ) ale i své klady, které těch pár trapných chvilek vyváží. Zasmála jsem se a to i několikrát a pak ten chlap. Kvůli němu to můžu vidět i podruhé. Možná i potřetí. Uff, jsem naprosto neobjektivní. Jinak se mi na netflixovych romkomech moc líbí taková nějaká umírněnost, ti lidé jsou "normální", obyčejní s výborným smyslem pro humor ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně v obchodě, kde Sloan (Emma Roberts) mluví o tom, že by Ryan Gosling nikdy nešel sám nakupovat, je za jejími zády vidět muž u chladícího boxu, který nápadně připomíná právě Ryana Goslinga. Všímaví diváci o tom hojně diskutovali na sociálních sítích, až nakonec herec Chad Zigmund (který je Goslingovi velmi podobný) na Instagramu prozradil, že tuto postavu ztvárnil právě on. (Nikitera)
  • Natáčení začalo v květnu 2019 v Atlantě ve státě Georgia (USA). (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno