foto

Carlos Lacámara

  • nar. 11.11.1958 (59 let)
    Havana, Kuba
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Waiting for Ophelia
2005 V zajetí rychlosti
2001 Mexičan
1999 Deset důvodů, proč tě nenávidím
1997 The Apocalypse
1996 Den nezávislosti
1991 Ricochet: Odražená střela
1990 Faith
1988 Police Story: The Watch Commander (TV film)
Řidičák
1987 Summer School
1986 Zprávy v jedenáct (TV film)
1983 Carpool (TV film)
1982 Honeyboy (TV film)
Posedlý

TV seriály

2017 Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
To Josh, With Love (S03E02)
Kravaťáci (TV seriál)
Home to Roost (S07E06)
Mudmare (S07E03)
2016 Aquarius (TV seriál)
While My Guitar Gently Weeps (S02E08)
Why Don't We Do It in the Road (S02E03)
Bosch (TV seriál)
Everybody Counts (S02E10)
2015 Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
2013 Super doktoři (TV seriál)
2012 Procitnutí (TV seriál)
1600 Penn (TV seriál)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Město ztracených (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Neznámý (S02E07)
Chuck (TV seriál)
Chuck a líbánky (S03E14)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Zeke a Luther (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Proč nás trestáš, Bože? (S06E04)
Boj o život (S06E02)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
2007 Big Shots (TV seriál)
Vize zločinu (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
Spravedlnost (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Dívka v pokoji 2103 (S02E06)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Medium (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Oko za oko (S02E17)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Únik informací (S01E18)
2002 Larry, kroť se (TV seriál)
Mary, Joseph and Larry (S03E09)
2001 Svět podle Jima (TV seriál)
2000 Nikki (TV seriál)
The Brothers Garcia (TV seriál)
18 kol spravedlnosti (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Protivníci (S04E19)
1998 Jesse (TV seriál)
Lovec z podsvětí (TV seriál)
Oh Baby (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Joey není ve své kůži (S04E14)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
Union Square (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
E-mail / Děsivá jízda / Tajemství rodinné hrobky / Wheezer / Neznámý pacient (S01E04)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Night Stand (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Z neznámých důvodů (S03E20)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Superman (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Room for Two (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
Nurses (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
Stat (TV seriál)
1990 Over My Dead Body (TV seriál)
U nás na radnici (TV seriál)
WIOU (TV seriál)
1989 Hardball (TV seriál)
Lebkouni (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
China Beach (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
1986 Alf (TV seriál)
My Sister Sam (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
Misfits of Science (TV seriál)
Mr. Belvedere (TV seriál)
The Best Times (TV seriál)
Washingtoon (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
For Love and Honor (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2000 The Brothers Garcia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace