foto

Dan Lauria

  • nar. 12.4.1947 (70 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 An American Dog Story
The Concessionaires Must Die!
Wrapped Up In Christmas (TV film)
2015 I'm Not Ready for Christmas (TV film)
2013 Make Your Move
2011 Hotel Eden (TV film)
Life of Lemon
Voda pro slony
2010 Five, The
Waiter, The
2009 Alien Trespass
Dead Air
Donna on Demand
InSearchOf
2008 Dear Me
Spirit
V cíli čeká smrt (TV film)
2006 Agent v sukni 2
Jesus, Mary and Joey
Po stopách 11. září (TV film)
2004 Příběh Charlieho andílků (TV film)
2003 Riskantní udání
2002 Empath, The
High Times Potluck
Pandemie
Zákon: porušen
2001 Full Circle
Oběšenec (TV film)
Speechless...
Úplné odhalení
2000 Bad Dog
Na nepřátelské půdě (TV film)
Trees
1999 Mám prostě pech
Strach přichází potichu
Tvrdá spravedlnost (TV film)
Wake In Providence, A
1998 Lososí řeka
Pan Vražda (TV film)
Rhapsody in Bloom
True Friends
Úplně vzhůru
1997 Merry Christmas, George Bailey (TV film)
Prison of Secrets (TV film)
Rockford Files: Shoot-Out at the Golden Pagoda, The (TV film)
1996 Den nezávislosti
No One Could Protect Her
Rockford Files: Godfather Knows Best, The (TV film)
Soukromé očko
Terror in the Family (TV film)
To je můj syn (TV film)
1995 In the Line of Duty: Hunt for Justice (TV film)
Mezi matkou a dcerou (TV film)
Neporazitelný II
1994 Vzestup a pád Dennise Byrda (TV film)
1993 In the Line of Duty: Ambush in Waco (TV film)
Sledování
1992 From the Files of Joseph Wambaugh: A Jury of One (TV film)
Overexposed (TV film)
1991 Dead and Alive: The Race for Gus Farace (TV film)
1990 Polda na zabití (TV film)
The Big One: The Great Los Angeles Earthquake (TV film)
1989 Howard Beach: Making a Case for Murder (TV film)
Taking a Stand (TV film)
1988 David (TV film)
Police Story: Cop Killer (TV film)
Quiet Victory: The Charlie Wedemeyer Story (TV film)
1987 Anděl v zeleném (TV film)
At Mother's Request (TV film)
Policejní dohled
1986 Doživotí (TV film)
9 a 1/2 týdne
1985 Brass (TV film)
Kojak: The Belarus File (TV film)
South Bronx Heroes
1983 Beze stopy
1982 Muggable Mary, Street Cop (TV film)
1981 C.O.D.

TV seriály

2017 Noční směna (TV seriál)
Keep the Faith (S04E07)
Jak prosté (TV seriál)
High Heat (S05E19)
2016 Pitch (TV seriál)
Don't Say It (E10)
Scratched (E09)
Unstoppable Forces & Immovable Objects (E08)
další epizody (10)
2015 Prozíravost (TV seriál)
Run (S03E15)
Romeo (S03E14)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Hasiči a policajti (S06E04)
2013 Prozíravost (TV seriál)
Bojovník (S02E10)
Azyl (S02E08)
Lovci zločinců (TV seriál)
Proteus (S02E17)
2012 Prozíravost (TV seriál)
Šestaosmdesátý (S01E03)
Sullivan a syn (TV seriál)
2011 Sestřička Jackie (TV seriál)
Zázračná (S03E08)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Těžký časy RJ Bergera (TV seriál)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Den neotců (S04E07)
2000 N.Y.U.K (TV seriál)
1999 Hoop Life, The (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Costello (TV seriál)
Ze Země na Měsíc (TV seriál)
1996 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Hearts and Minds (S02E15)
Transplanted Affection (S02E12)
1995 Amazing Grace (TV seriál)
1991 Báječná léta (TV seriál) - herec, a.z.
Pohled zpátky (S04E23) - a.z.
Konec školy (S04E22)
Dům (S04E21)
další epizody (10)
1990 Báječná léta (TV seriál)
Šestý hráč (S04E08)
Pouta nejtěsnější (S04E07)
Životní náklady (S04E04)
další epizody (16)
1989 Báječná léta (TV seriál)
Uhřík (S03E08)
Rodinný vůz (S03E07)
Osvětlovač (S03E05)
další epizody (21)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Barevná televize (S02E03)
Naše slečna Whiteová (S02E02)
Noční dobrodružství (S02E01)
další epizody (9)
1984 Hunter (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Dokumentární

2016 Classic Hollywood Cinemas
2002 TVography: The Wonder Years - Comedy Coming of Age (TV film)
1996 Independence Day: The ID4 Invasion

Režijní filmografie

TV seriály

1990 Báječná léta (TV seriál)
Večírek (S03E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace