Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý zpěvák (Justin Guarini) z Texasu se na skvělé párty na pláži na první pohled bláznivě zamiluje do rozkošné studentky z Pensylvánie (Kelly Clarkson). Než se však jejich začínající láska dostane ke slovu, čeká ji ještě řada nedorozumění a nečekaných zmatků! (oficiální text distributora)

Recenze (47)

Dexter666 odpad!

všechny recenze uživatele

Naozaj hlúpy "film". Vyumelkovaná hlúposť v podaní popových hviezdičiek, ktorá rozpráva akýsi trápny príbeh, ktorý nie je ani vtipný a je doslova antioriginálny. Hudobné prestupy sú trápne. Čudujem sa, prečo sa musia teen-pop idoly prezentovať takýmto spôsobom pred svojim publikom. Toto sa môže páčiť asi iba nejakým štrnástkam, ktoré sa budú rovnako chcieť stať tancujúcimi speváčkami obletovanými tancujúcmi brain-dead zlatými chlapcami...Grr...Keby sa peniaze na takúto zbytočnú produkciu radšej venovala na dobročinné účely... ()

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

Snímek natočený jen proto, že zde byli nějaké "hvězdy", které se právě zrodily a zrovna letěly, a tak bylo potřeba je trochu vydojit, aby se nenechaly peníze jen tak ležet. Herecky na prd, hudebně je to fajn, ale tak jen proto, aby je člověk slyšel zpívat, asi nemá cenu se dívat na takovou rychlokvašku, která nechutná dobře. ()

Reklama

mackobubu odpad!

všechny recenze uživatele

film, akych sa vyrabaju tucty ako na pase, az na to, ze tento je zo vsetkych asi najhorsi... pribeh o nicom, klasicka zloprajna kamaratka, ktora chce kelly odlakat nadejnu lasku, vsetko sa medzi nimi kazi a na zaver si kamaratka uvedomi, ako zle sa spravala... trapne, odrhovacka, nerealne... a tie spevacke vykony... "milujem", ked sa dvaja prvykrat stretnu a hned spievaju zladene, akoby trenovali spolu roky... piesne sa mi tiez nepacili a v podstate som zistila, ze ked Kelly nema pri sebe cely tim vizazistov zo superstar, tak ani nijako zvlast nevyzera.... skoda, ze horsie ako odpad sa dat neda...a skoro by som zabudla na tu uuuuzasnu finalnu scenu... normalne prirodzene, ako vsetci tancuju zosynchronizovane na prvy sup... toto pozerat nezelam ani nepriatelovi... ()

Brygmi odpad!

všechny recenze uživatele

Vítejte ve světě Paris Hilton! Californie, písek, moře, párty, alkohol a nedostatek inteligence! Všichni tu jsou polonazí, opálení a krásní (tedy paradoxně až na hlavní představitele). Chatrý příběh o "pravé lásce" doplňují písně z toho nejhoršího popového dna. Nezasmála jsem se ani jednou, zato úšklebků bylo nepočítaně. To se raději kouknu po stopadesáté na Pomádu, než ještě jednou na tuhle hloupou frašku. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Holčičí záchody mívají tajný východy." Když už nic, tak alespoň několik poučení tohoto typu jsem dostal a pokusím se je ve svém dalším životě nějak plnohodnotně zúročit. Jinak jsem viděl jen mladé, vymodelované, uvnitř lebky přirozeně tupé hezounky poskakovat v kýčovitě reklamních prostředích a popěvovat si songy, které měly šanci zaujmout zcela jinou cílovou skupinu, než jsem já. Nicméně jsem přibližně věděl, do čeho jdu, takže se můžu zlobit jen na sebe, že jsem se na tu pláž vydal. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • Produkční společnost nepovolila projekce pro kritiky. (Avalon820)
  • Film se od své premiéry v kinech začal prodávat na DVD, na která byl i původně určen, po pouhých 29 dnech, což ve své době představovalo rekordně krátkou dobu. (Avalon820)
  • Film se natáčel ve Fort Lauderdale, v Hollywoodu a v Miami na Floridě. (rafix)

Reklama

Reklama