Reklama

Reklama

Alice in Borderland

(seriál)
  • Japonsko Imawa no kuni no Alice (více)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Mladík posedlý hraním videoher se společně se dvěma kamarády ocitne ve zvláštní verzi Tokia, kde všichni musí hrát nebezpečné hry o přežití. (Netflix)

Recenze uživatele Rise.Fall k tomuto seriálu (2)

Alice in Borderland (2020) 

Začátek byl slabej a uvažoval jsem jestli má cenu na to vůbec koukat dál. To "nereálný" prostředí mě nebere, protože se na konci vždycky můžou vykecat na to, že je to celé jen simulace nebo něčí sen a tak podobně. (...) Druhá polovina (od 4 dílu) byla za mě zajímavější, takže jsem to dokoukal. Tvůrci tlačí hodně na STYL místo všeho ostatního. Některé postavy jsou fakt hloupé a ukňourané (bohužel hlavní hrdina). Nelogických věcí všude plno. Cíleno na středoškoláky... edit: po shlédnutí druhé série jdu s hodnocením o hvězdu nahoru ()

Season 2 (2022) (S02) 

Začátek série naprostá pecka. Vtáhlo mě to na tři hodiny a nechtělo pustit. Hra v docích proti králi, hra ve vězení nebo u soudu - paráda. Chishiya naprostej frajer s ledovým klidem. Konec série asi stravitelný. Kdyby člověk vyloženě hledal drobný mezery ve scénáři nebo nelogický věci, tak je asi najde. Často zbytečně přepálené akční scény snižují kvalitu (pikový král nebo John Wick s neomezenou kapacitou zásobníku?!). Není to pro mě osobně level Squid game, ale má to stejný hřiště a je to stejnej sport. :) ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Reklama

Reklama