Reklama

Reklama

Alice in Borderland

(seriál)
  • Japonsko Imawa no kuni no Alice (více)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Mladík posedlý hraním videoher se společně se dvěma kamarády ocitne ve zvláštní verzi Tokia, kde všichni musí hrát nebezpečné hry o přežití. (Netflix)

Recenze uživatele 3DD!3 k tomuto seriálu (2)

Alice in Borderland (2020) 

Zpočátku smršť nápadů, nečekaných zvratů, ale ve druhé řadě se to malinko začalo táhnout. Dokonce takovým způsobem, že jsem skoro vždycky u dílu usnul. Závěr ovšem znovu nápaditý masakr. Tenhle typ konců mám rád a byl jsem překvapený, že se dá i tohle dost zásadně inovovat. Japonci umí. I přes to někdy přehnané ječení. Vždycky uměli. ()

Season 1 (2020) (S01) 

Má to šmrnc, rychle to odsypá a vizuál mi vyhovuje. Prázdné Tokyo vypadá bezvadně a dospělé děcka co jen hrály hry a nepustili mobil z ruky tu hynou jak na běžícím pásu. Líbí se mi ta pátrací linka, proti komu se hraje. Herci prima. Moc povedený projekt. Některé věci si to vyzobává ze Ztracených, krom tajemna hlavně ty představovačky některých postav, které je ukazují ve starém Tokyu a v jiném světle než je vidíme nyní. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Reklama

Reklama