Reklama

Reklama

Alice in Borderland

(seriál)
  • Japonsko Imawa no kuni no Alice (více)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Mladík posedlý hraním videoher se společně se dvěma kamarády ocitne ve zvláštní verzi Tokia, kde všichni musí hrát nebezpečné hry o přežití. (Netflix)

Recenze uživatele Silwer k tomuto seriálu (3)

Alice in Borderland (2020) 

Bylo to paradni a defakto skoncila prvni herni sezona a doufam ze se dockame druhe😊 Gamemastera jsme podle me na konci nevideli..to by bylo moc easy.. Japonci jsou proste jinde,ale me jejich zpusob tvorby bavi a kdo se chce podivat na paradni jizdu,kde se docka vseho od kostky,battle royal aspousty dalsich..tak neslapne vedle.. ()

Season 1 (2020) (S01) 

První serie byla parádní… ()

Season 2 (2022) (S02) 

Druha serie uzavira cely pribeh a jak jinak nez famozne..Pri pohledu na zdejsi hodnoceni,,odborniku” je videt, kdo ma Japan filmy nakoukane a kdo je prosty divacky plebs… Opet uvidime spoustu napaditych her a nektere jsou opravdu fantasticke..posledni hra je presne takova jakou by jste od srdcove kralovny cekali👌 Souboj s pikovym kralem je presne dle pravidel anime a je skvely😊 Pokud mate nakoukano, jdete do toho..pokud nad filmem neumite premyslet, tak celkou cast rozhovoru a motivaci postav nepochopite a jdete od toho..Ale pro filmove fajnsmejkry se jedna o jeden z nejlepsich serosu tohodle roku..PS:zivot je hra, tak hrajte jak nejlip umite👍 PPS:ze by treti serie?ti chytrejsi tusi😊 ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Reklama

Reklama