Reklama

Reklama

On je fakt boží!

  • USA Angus, Thongs and Perfect Snogging (více)
Trailer

Obsahy(1)

Před dovršením patnáctých narozenin upoutá dospívající Georgii nový kluk ve škole, „nádherný sexuální bůh“ Robbie, člen kapely Stiffa Dylanse. Naneštěstí si už Robbie smluvil rande s Georginou úhlavní rivalkou: blonďatou a perfektní Lindsay. Se svými skvělými, avšak bezradnými rodiči, nádherně oblečenou kočkou Argus a s holčičí četou Ace Gang si Georgia vymyslí plán jak sbalit fantastického kluka a mít nejlepší narozeniny všech dob! Natočeno podle knižních bestsellerů od Louise Renninsonové. On je fakt boží! je nádherný zábavný hit pro dospívající, režírovaný Gurinder Chadhaovou (Blafuj jako Beckham, Moje velká indická svatba). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

atmen 

všechny recenze uživatele

Nahlédnutí do světa dívčího dospívání by pobavilo více, kdyby děvčinám nebylo 14, ale alespoň 16 let. Možná je dnešní mládež někde jinde, ale že by bylo na prahu patnácti let běžné se muchlovat před zraky rodiči a ti by se jen blahosklonně usmívali a měli radost, jak je ta jejich dcerka už dospělá...Chválím výběr hlavní hrdinky, která i když není na první pohled typická kráska, tak má vnitřní kouzlo a vy si jí oblíbíte, ať dělá sebevětší pitomost.... Po celý film jsem z něj cítil jakousi nadsázku, nebral se vážně, ale vyústění příběhu to celé pohřbilo. Konec totiž působí jako z jiné planety. Tolik sladkobolu natočených na pár minut vydží jen otrlý jedinec a nebo cynik. Škoda, asi jsem divnej, ale jinak bych dal 4 hvězdičky :-)... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No prostě pro mladší holky. Jediný co se tu řeší je, jak maj 14ti letý holky dostat nějaký strašný borce z Londýna, pak jak se oblíknout a jestli nosit tanga a nebo ne a na závěr se vše vyřeší dospěle, no prostě nic neočekávanýho a někdy toho bylo na mě trošku moc, ale nemůžu řict, že to je vyloženě nuda, ale rozhodně bych si dokázal představit lepší zápletku, nicméně za chudáka tlustýho Anguse, kterej to tam nehorázně schytával s těma oblečkama od malý sestry Georgie musim hvězdičku přidat ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Povedená teenagerovská romantická komedie s neokoukanými mladými herci a zcela tradičním příběhem o dívce "ošklivce", která díky své roztomilé přirozenosti vyfoukne kluka fešáka školní primadoně. Má to spád, je to příjemné pro oko divákovo a je-li vám kolem 14 let a jste dívka, je to paráda. Já jsem sice zcela někým jiným, ale i tak se mi film líbil. ()

Nefe 

všechny recenze uživatele

ľahká oddychovka na poobedie, no ako komentoval brat ( vypol som to po 5 minútach) je to asi len pre dievčatá kategórie viacmenej 14 a vyššie...no ja mám silné ovládanie takže až na pár scén som to prežila bez ujmy a to som od 14-ročných babeniek poniekiaľ staršia...závisí od individuálneho vývinu a veľkej tolerantnosti ( u mňa dúfam druhá vec)... ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Problém je v tom, že holky jsou tady vypleskaný z kluků, který vypadají jako kříženci koštěte a lízatka. Teda ona i hlavní hrdinka by v realu byla dobrá leda k dojení krav. Naopak ta její uhlavní rivalka ve filmu vylíčena jako hnusná sviňě se mě docela líbila, jednak tím, že se snažila ublížit hlavní hrdince a jednak tím, že měla celkem hezký nohy. Scénu jak tu budoucí dojičku krav při pozemním hokeji sestřelila na zem považuju za nejvydařenejší, bohužel v těsným závěsu následuje scéna nejtrapnější, ve který tento čin všichni odsoudí s tím že to nebylo od blondcky hezký. Mě kdyby se nějakej smeták sral do holky a já proti němu hrál pozemní hokej, tak bych klidně vzal nejbližší psí hovno a rozmazal mu ho po hubě, hezký - nehezký. Prostě naprosto překroucenej film. Nějaká kravka, která vypadá jakože utekla z výstavy strašidel si zamene, že chce debila, sere na to, že debil už má holku, původní holka si začne před uprchlým strašidlem svýho debila bránit, ale film je vyprávěn tak, že kravka je vlastně užásná holka a obranářka je za zákeřnou sviňi. VIVAT OBRANÁŘKA !!!! ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen podle knih Louise Rennisonové „ Angus, Thongs and Full-Frontal Snogging a It's OK, I'm Wearing Really Big Knickers“. (rialilly)

Reklama

Reklama