Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Může věda pomoci najít vysněného partnera? Jedinečná světová romantická show, ve které hraje hlavní roli láska. Ženich s nevěstou se poprvé uvidí na vlastní svatbě, odjedou na svatební cestu a měsíc žijí ve společné domácnosti. Vyjde jim to spolu? (TV Nova)

Recenze (75)

herr_carter

všechny recenze uživatele

Asi tomu nelze upřít, že se jedná o amibiciózní a celosvětově hodně sledovaný projekt, ale nevím no. Profesorka PhD. D.N.A b.ůHví-C.o Csc, co dává do kýblů smrdlavá trička aktérů k očuchání aktérce a vyptávání se,co by dotyční očekávali od protějšku podle mě dokáží i Jarda se Slávkem od popelnice bez titulu. Je to celé takové vtipné a o inteligenci zúčastněných se tu člověk nemusí rozepisovat, co mě ale mile překvapilo, že zájemci o svatbu vypadali v prvním díle celkem normálně. Čekal jsem podle vzoru různých výměn a malých lásek zase totální spodinu národa ve smyslu špinavých bytů, špinavých dětí a vyhnilých ústních dutin,což se nestalo..................... ()

Daginka odpad!

všechny recenze uživatele

Jako správnej bizár fan jsem si tohle nemohla nechat ujít. A co se jeví jako hodně neobvyklej začátek manželství, se vlastně ukáže být až nebezpečně tradiční. Baba si třeba po celých dvou dnech (!!!), co zná nastávajícího, stěžuje, že už "to není, jako to bývalo na začátku" (objímání, držení za ruce etc.). Načež vyděšenej novomanžel trapně hledí do země a nejspíš by v tu chvíli byl raději, kdyby spadl do klíčové dírky. Takže nakonec úplná klasika. :) -56%. ()

Reklama

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

(viděl jsem jen části některých dílů první řady, na celý díly nemám žaludek) Jako "sociální experiment" (nebo jak to nazývaj) bych to bral. Proč nezkusit jestli by si dva lidi rozuměli jen proto, že mají na papíře nějaký názorový shody, jakési shody dle DNA (metodika ???), jestli jim voní/smrdí partnerovo triko (wtf?) apod. Ale udělat "sociální experiment" jako reality show? Jistě, pro prachy všechno (jak producenti, tak účastníci), V první řadě je vidět snaha vydělat na divákovi a vcelku všechno se tomu podřizuje. Ta snaha vydělat je tak do očí bijící, že "sociální experiment" ustupuje do pozadí. Nebo spíš do prdele. Je celkem "fascinující" kolik lidí to žere, myslej, že to je doopravdy, někomu fanděj, někomu ne. A pořád jim nějak nedochází, že je to celý jen šaškárna a způsob, jak přitáhnout nováckýho diváka (=člověka s IQ šustící trávy) k obrazovce a nacpat mu reklamu. Původně jsem dal jednu hvězdu za první tu tzv. "nevěstu". Teď ale upravuji na "odpad", protože už jen z ukázek je jasné, že to fakt nedá sledovat. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Když se loni tenhle formát na Nově objevil, byl jsem nadšený jak malý Jarda, protože televizní seznamky zcela zbožňuju, a v tomto podání jsem se u toho bavil královsky. Příšerně mi ale to ale kalilo vědomí, jak je to celé fejkové - každému soudnému člověku muselo být na první pohled jasné, že ty svatby nejsou uzavřené pravomocně, a že je to celé jen habaďůra na naivní blbečky, který na to skočili. Navíc mi strašně vadily ty kecy, jak jsou ti protagonisti spárováni na základě "vědeckých poznatků", protože to byla další píčovina, a nesoulad těch párů byl tak moc do očí bijící, až si člověk říkal, že nechat to celé náhodě by snad muselo mít lepší úspěšnost (o samotném výběru protaganistů do toho pořadu nemluvě, to by bylo na samostatnou kapitolu). Navíc jsem krátce poté, co to začalo běžet v telce, na Netflixu objevil reality show Love Is Blind, která mi přišla lepší asi tak o 1000 %, byť to není zcela stejný formát, a ta česká verze mi najednou vedle toho přišla jak chudý příbuzný, který mi byl navíc protivný prolezlostí product placementem a symbiózou s bulvárem. No ale uběhl rok, Nova přichází s druhou sérií, a po zhlédnutí prvního dílu na Voyu jsem s úžasem zjistil, že najednou je ta fejkovost přiznaná! (byť dost decentně, ale stejně! dokonce jsem narazil i na článek v bulváru, kde to bylo rovněž přiznané, což mě šokuje snad ještě víc, protože pokud se nepletu, bulvár loni držel basu s televizí a hrál to taky, že ty svatby jsou doopravdy). A ta loňská nesnesitelná kognitivní disonance (líbí se mi něco, co mě současně tak příšerně irituje) náhle zmizela jako mávnutím kouzelného proutku, a najednou zjišťuji, že si druhou sérii užívám již v podstatě bez výhrad, byť otravný product placement samozřejmě nezmizel, byť ani nevylučuji možnost, že jsem v průběhu toho roku postupně dospěl k názoru, že je vlastně asi úplně jedno, jestli televize tvrdí, že jsou ty svatby fejkové nebo ne, protože si to jde užít i bez toho, aniž by televize přiznala barvu (ostatně vždy platilo a bude platit, že komerčním televizím nelze věřit ani nos mezi očima), takže nově na to prostě možná jen dokážu koukat jako na dokonalé guilty pleasure, což jsem ještě loni nedokázal, čemuž možná trochu pomohlo i to, že jsem v tom meziroce sledoval na Voyu slovenskou verzi Svadba na prvý pohľad i australskou verzi Married at First Sight a uvědomil si, že tenhle formát prostě miluju ve všech jeho verzích, které jsou k dispozici, a proč si tu radost odpírat, haha. Jediný mráček na nebi tak nyní vidím v tom, že nejde zhlédnout všechny díly na jeden zátah, ale je nutné trpně čekat, než je televize všechny uvede, což je pro člověka zvyklého na netflixovský binge-watching skoro tak nesnesitelné, jako vyhlížet konec Zemanova volebního období. ()

Vabr odpad!

všechny recenze uživatele

Bylo na to hodně upoutávek a to i na internetu, což mě překvapilo, že se takhle snaží, tak jsem si řekl, že se na to podívám a bude to určitě kravina. Kravina to nebyla, spíš jsem se u toho nudil. Kamerově a celkově to je docela dost amatérské, nechápu koncept toho pořadu, když tam mají kupu lidí a každýmu někoho nepřiřadí. U rozhovorů s kamarády a s mámou jsem si úplně říkal, ať to co nejdřív utnou, protože to bylo tak strašně falešné a příšerné se na ně dívat. Třeba jak se ta máma tý 23 letý Ukrajinky furt na lavičce nakláněla a nepřirozeně cenila zuby. Záběry z jejich mobilů jsou zbytečné stejně tak 4 krát za pořad zopakovat, co po partnerovi/partnerce očekávají. Pořad je nudný, vadí mi, jak to furt berou z hlediska vědy. Je jasné, že i ty, které to trochu to baví, musí přestat bavit, protože se tam ve výsledku bude dít to samé. Ale na druhou stranu doufám, že nebudou nic přidávat nebo přehánět, jen aby to bylo zajímavé, protože to by kleslo ještě níž. Máma i babička se na to dívaly také a přišlo jim to hezké a dojemné. Po pořadu následovala Výměna manželek, tak jsem se koukal, protože ukázky vypadaly zajímavě a bylo to stokrát lepší než tohle! VYHODNCOENÍ: LÁSKA NENÍ O VĚDĚ! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno