Reklama

Reklama

Americký ninja 3

  • Česko Americký ninja 3: Krvavý hon (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sean Davidson se jako chlapec vydal do Japonska, aby se učil u japonského mistra bojovým uměním a dovednostem ninjů, a byl poté schopen pomstít vraždu svého otce. Když vyroste a je dostatečně připraven k boji, připojí se ke svému příteli Curtisi Jacksonovi a společně s ním se vydává na jeden z karibských ostrovů, kde se koná mezinárodní soutěž bojových umění, a kde, jak doufá, narazí na vraha svého otce, obávaného teroristu přezdívaného "Kobra". Ten je totiž společně se svým komplicem Andreasem organizátorem soutěže, kterou hodlá zneužít ke svým nekalým záměrům. Hodlá tu totiž na těch nejodolnějších z nejodolnějších vyzkoušet nový uměle vytvořený virus, který stvořil ve svých laboratořích. Ideálním pokusným objektem se pro ně stane právě Sean, kterého během soutěže uvězní a infikují. Jeho přátelům Curtisovi a Dexterovi se ho sice podaří osvobodit. To je však pouhý začátek bitvy, protože Sean potřebuje protilátku, která by mu vrátila zdraví a pomstu, která by mu vrátila klid. To však znamená porazit nejprve jeho malou armádu ninjů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Z dětství jsem si pamatoval jen to, že se mi tenhle díl líbil asi ze všech nejmíň, po skoro 30 letech jsem si to pustil, a potvrdil jsem si, že si to pamatuju dobře. Protože po nějakých 15 minutách jsem si říkal, že to asi nebudu schopný dokoukat bez nevratného poškození mozku, ale když se na scénu konečně dostavili ninjové, tak se to aspoň dalo přežít. Nicméně scénář je tak dementní, že ho musel napsat asi taky nějaký 10letý kluk, který měl rád ninja-filmy. Dudikoff se na to z nějakého důvodu vysral (ale rok nato se do série ještě jednou vrátil), takže z kultovní jedničky a celkem zábavné dvojky zůstal aspoň Steve James, který se v každém dílu chová úplně stejně, bojuje úplně stejně atd. Dudikoffa nahradil Bradley, který je herecky ještě větší dřevo, ale mlátit se umí, což mu zajistilo aspoň na pár let kariéru v nízkorozpočtových akčních filmech. V tomhle filmu mělo být jeho postavě lehce přes 20, ale jemu bylo už 36 (přestože šlo o jeho filmový debut) a vypadal pomalu na 40... Ze záporáků za něco stál akorát Yehuda Efroni v roli generála Andrease, který ale neměl moc velký prostor.  Hlavní záporák byl zase prakticky totožný jako v prvních dvou dílech (bezskrupulní gangster s velikášskými plány obklopený armádou ninjů), jenže tady chyběl zloduchův pobočník "zlý ninja", takže tím pádem chyběl i pořádný závěrečný fight. Takže jak to hodnotit? Odpad se nabízí, ale jako fanoušek žánru ho dávat nechci, tak s přimhouřenýma očima 1 hvězda za pár solidních bojových scén (i když hlavně proti jedničce trošku odfláknutých) a jedna za pár zábavných až parodických scén jako třeba přistávání rogala na korbě jedoucího náklaďáku, protože "zem je moc tvrdá a mohl by ses o ní rozbít". Ale ten závěrečný souboj se "zlým ninjou" tady fakt chyběl... ()

Nix 

všechny recenze uživatele

No nejhorší film to určitě není. Ani nějaký odpad. Pořád se na to v klidu dá dívat. Jasně, souboje a dialogy úplně na první dobrou nezaujmou, ale přece je to ultra béčko. A těch soubojů je tu dost. Hlavně na Davidovi jde vidět, že není tak prkenný a umí se hejbat aspoň. Steve je tu pořád stejný a aspoň on prohodí nějakou tu hlášku. Prostě zase, tahle série určitě není ta nejlepší, ale jako odpočinek a ultra béčkovému fandovi to poslouží dokonale. Za mne pohoda. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Omg! Tohle snad už ani nejde. První dva díly s Dudikoffem byly debilní, ale zároveň zábavné, kdyžto tohle už je tragédie. Dudikoff sice uměl hovno co se bojových umění týče, ale měl aspoň zárodek charismatu. Zato David Bradley se jakž takž hýbat umí, jenže to kompenzuje velice smutnou parodií na herecký výkon. Hlavní zápletka je tak debilní, že asi 5 minut po dokoukání filmu nevím o co šlo. Jen vím že tam byla jakási tak 30 letá ženská, která se převlíkala za 80 letýho japonce!!!!!! A například scéna s přistáváním rogala na korbě jeepu "protože zem je moc tvrdá a rozbil by ses na cucky" je asi jedna z nejdebilnějších scén v dějinách kinematografie. Nejlepší je ale jak zajmou Davida Bradleyho a jeho kámoši na něj čekaj před vratama asi 2 dny a maj furt hlášky typu: "Už by měl přijít, začínám si dělat starosti." "Neboj dej mu ještě trochu času." :-))Tento film má dokonce tu drzost nedat tam nějakýho pořádnýho hlavního záporáka, takže David Bradley zmlátí nějakýho kravaťáka s drsňáckým jménem Kobra a film skončí. Jedinný klad tohohle filmu je Steve James a jeho nezapomenutelný striptérský bojový styl. ()

Thomm odpad!

všechny recenze uživatele

Nejlepší akční scény byly o reklamách, konkrétně v té, kde T-Mobile nabízí internet o 50% levněji nebo co a ninjové tam skáčou a házejí hvězdice. Něco tak "akčního" ve filmu vůbec nebylo, herci nejsou herci, děj neexistuje, hlavní záporák taky ne, dialogy jsou debilní jak ve filmech s Hulkem Hoganem nebo Chuckem Norrisem a... nevim proč to vůbec komentuju, když je to úplně jasný na první pohled. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Problém je, že podobných filmů jste v 80. letech anebo na začátku 90. let viděli prostě víc. Straně mi to připomnělo "Kickboxera", respektive jeho pokračování, která šla do háje, Tohle jde taky do háje, a to i absencí Dudikoffa, kdy o výjimečnosti postavy z prvního dílu už se nedá ani zmínit. David Bradly je nudný. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Napriek názvu filmu je to v rámci série prvý diel, ktorého dej sa odohráva v USA. (m.a.t.o.)
  • Úloha, ktorú hrá David Bradley, bola pôvodne ponúknutá Kurtovi McKinneymu. Ten ju odmietol, lebo sa obával, že by si ho ľudia zaškatuľkovali ako herca béčkových akčných filmov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama