Reklama

Reklama

Ahsoka - Season 1 (2023) (série)


Část 6: Daleko, předaleko (S01E06)

(epizoda)
  • USA Part Six: Far, Far Away (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Hledání velkoadmirála Thrawna pokračuje za hranicemi známé galaxie. (Disney+)

Recenze (47)

Krnac 

všechny recenze uživatele

Táto epizóda presne ukázala problém ktorý mám s formátom 8 epizód na čo seriály posledné roky nabehli. Bola to dobrá epizóda ale stalo sa toho málo. V minulosti keď mal mať seriál 20 či už 20 min alebo 40 min prišlo mi že sa toho dialo viac. Áno boli tu experti ktorý zvyšok seriálu zahlzili fillermi ale inak som nemal tak často ako dnes pocit že séria končí v momente keď sa len začína hlavná zápletka. ()

MoreAdam 

všechny recenze uživatele

10/10. Thrawn, Chimera, Ezra, Sabine a nový život který se nám začíná odhalovat jako želví lidé, co víc si přát od seriálu který milkuje starší seriály, snad jediný mínus v této epizodě je to, že Thrawn má jiný odstín pleti. Moc se těším na další epizodu Ahsoky, kdy se Thrawn vydá na lov, se svojí "armádou". ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lars Mikkelsen je ako Thrawn super, s jeho tvárou sa však maskéri mohli pohrať viac. Pasáže s Baylanom a jeho padawankou mám rád, ale začínam sa obávať, že do konca série nebudú poriadne niekam viesť. Všetko robia iba v náznakoch a vykračujú si, ako keby boli na prechádzke. Sabinne je naďalej otravná a hľadanie Ezru pomocou korytnačiek bolo tak trochu infantilné. ()

KiJi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Normálně nehodnotím jednotlivé epizody seriálů, protože si stále myslím že z hlediska celku je to nesmyls, ale u Ahsoky udělám výjimku. Už předešlou epizodou - 5 - to vypadá na celkové 4*, protože napětí stoupá, pěkně se to rozjíždí. Nástup generála Thrawna se povedl, správně démonický a totalitní....A tentokrát jsem si to dal i v původním znění a až na některé detaily se český dabing povedl. Zvláště u Thrawna, už tak moc ne u těch kněžek. Těším se na finále. ()

Textorix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektný cast, veď viete koho myslím. Trawn má strašne badass nástup, takto má vyzerať zaporak ktorý budí rešpekt a strach zároveň. Za mňa tento seriál prekonáva už aj Manda, lebo tu snáď ani nie je výplňová epizoda. Každá jedna časť je absolutna nalož akcie, referencií a posúva dej ďalej. Finále bude isto veľké. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Při nástupu legií Thrawna můžeme v hangáru kromě zavěšených TIE stíhaček vidět i čtyři LAAT/le patrol gunship. Popvé se představily jako lodě pro udržování pořádku během Klonových válek za časů Republiky, pozdě je převzalo Impérium, kde sloužily stejnému účelu. (Veskoslav)
  • Jak vlajková loď velkoadmirála Thrawna (Lars Mikkelsen) Chiméra, tak jeho legie Stormtrooperů užili na opravy taktiku zvanou Kincugi. Japonské umění opravy pomocí zlata, které nutnost opravy dává na obdiv jako součástí historie předmětu než něco, co je nutné skrýt. (Veskoslav)
  • Věta, kterou pronese Huyang (David Tennant): „A long time ago in a galaxy far, far away...“ je nejenom odkazem na to, že se skutečně nacházejí v jiné galaxii daleko odsud, ale je to samozřejmě ikonická věta, kterou celá sága Star Wars vlastně odstartovala a poprvé jsme ji mohli vidět ve Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje (1977). (Veskoslav)

Reklama

Reklama