foto

Eric Steelberg

  • nar. 1.4.1977 (41 let)
    Northridge, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 The Front Runner
Tully
2017 Pobřežní hlídka
2014 Muži, ženy a děti
Velký draft
2013 Prodloužený víkend
2011 Znovu a jinak
2010 Dál než se zdálo
2009 500 dní se Summer
Lítám v tom
Rock ze střední
2007 Juno
Láska časem prokletá
Zmatená duše
2006 Club Soda
Patnáctiletá
2005 Hand Job, The
2001 Jane

TV seriály

2018 The Fix (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2017 The Good Doctor (TV seriál)
2016 Miliardy (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2010 Lone Star (TV seriál)
Nahoru a dolů (TV seriál)
Chapter 13 (S02E07)
Chapter 12 (S02E06)
Chapter 11 (S02E05)
další epizody (7)

Dokumentární

2006 Purvis of Overtown
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace