Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jediové dostihnou hlavní podezřelou z šokujícího zločinu. (Disney+)

Recenze (60)

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10 minut všechny kontrolky blikaly na maximum… tohle je podívaná, kde na prvním místě je reprezentovat (tak jasně, že hlavní postava nemá v reálném životě jasno co má mezi nohama jinak by roli nedostala), pak teprve přemýšlet (oheň v prostředí bez kyslíku!). A to už máme za sebou souboj jako by ho točil Steven Seagal (během posledních dvaceti let). Bravo tvůrci/scénáristé/režie… tedy jak vše podělat v jedné osobě. 15 minut… proč mám pocit, že tohle je BFLMPSVZ+ propaganda? A ještě jsem tam neviděl jediného bělocha… pak nastoupila na scénu zelená holá hlava aka manželkahrůzy co to upatlata… Tohle rozhodně není casting dle schopností. Tím pádem je jasné co bude následovat: vlký sen vize světa dle Leslye Headland. ()

Mianelia2050 

všechny recenze uživatele

Mám z toho dost smíšené pocity. Koncept je to zajímavý, ale scénář a herecké výkony… asi jediný pořádně podaný výkon byl mistr Sol (ostatně jak říkají všichni v komentářích výše i níže). Hudba je dost chytlavá, fakt se mi líbila. Ale ten scénář…  Vyskytlo se tam tolik nesmyslů… ———————SPOILER!!!!!!!———————— Když Osha ztroskotala s lodí na té planetě, připoutala se k jedné židli. Když se však vzbudila, ležela úplně někde jinde a bez úrazu. Přijde mi to trochu nelogické. A taky to, že se Indara nechala tak lehce zabít. Je to takové celé… no, Star Wars pomřelo, co si budeme… ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// První čtyři díly jsou fajn a mají vzestupnou tendenci, napětí roste s tím, kterak Jediové pátrají po tom, kdo tahá za nitky. Z tohohle pohledu je to vlastně pro hrané Star Wars něco zcela nového a zajímavého. Scénář není bohužel na takové úrovni, jako ho měl Andor, ale nad nějakými silly dialogy nebo nelogickým přesouváním postav tady jde snadno přimhouřit oko, protože zbytek evokuje éru George Lucase dost na to, abych se bavil jako u těch nejlepších momentů prequelové trilogie. Na slibovanou akci a máchání světelnými meči pak ještě jistě dojde, každopádně první polovina nadějná, hlavní záporák má potenciál rozvířit zase trochu debaty okolo Star Wars mytologie, tak snad se internet nezasekne na hlavní hrdince a její představitelce. Nebylo by v tento moment asi nic otravnějšího, než poslouchat opět ty stejné kecy, akorát s novým jménem. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Relativně to táhne ústřední "záhada", jinak ale mdlá televizní podívaná s nevýraznými postavami, která třeba famóznímu Andorovi nesahá ani po kotníky. Třetí díl je z prvních čtyř zatím nejlepší, snad se to ve druhé půlce celé magicky zvedne (já vím, jsem naivní). Ocenil bych třeba, já nevím... pořádné využívání světelných mečů! :) (5/10) ()

pulDag odpad!

všechny recenze uživatele

Tvůrčí dno, které by nikdy nemělo šanci vzniknout, nebýt Disney progresivistického přístupu. Nová SW jsou irelevantní už dlouho, přesto nepřestává udivovat, že se stále snaží jít tímto směrem naprosto nezainteresovaných tvůrců, kteří neřeší nic jiného než woke. Ať si ho řeší, ale talent a energii chci vidět jinde. Odhlašte odběr Disney+. Btw těch 8 půlhodinových episod stálo 170m$. Drahý woke disservis. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama