Reklama

Reklama

Železní andělé

  • Hongkong Angel (více)
Trailer

Obsahy(1)

V osmdesátých letech prorůstá Hong Kongem mafie pro výrobu a šíření drog. Policii se díky dobrým informátorům podaří zjistit místo, kde pěstuje opium a na místo vyšle zvláštní komando. Po přestřelce zvítězí policie a obrovské opiové pole je zničeno. Tento zásah mafii rozhořčí natolik, že postupně začne vybíjet vyšší policejní důstojníky. Proto jsou najati tři specialisté, aby našli a zneškodnili hlavní představitele syndikátu. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

Shit 

všechny recenze uživatele

Charlieho andílci po čínsku, kde místo Cameron Diaz a Lucy Liu jsou dvě čínský kočky, což je super a místo Drew Barrymore jeden ošklivej Číňan, což už ale tak skvělý zase neni. Nicméně akce je to fakt monumentální, sice po první mega akci na opiovým poli to trochu sklidní a je tu mírný seznámení co, jak, kdo, kde, a kdy a vytvoření zápletky, ale to je jen takový nutný zlo, aby to tam následně mohli Andílci nehorázně rozjet s těžkou střelnou technikou a zlikvidovat tak caa 200 nepřátel během 30-40 minut a navíc závěrečnej souboj s hlavní záporňačkou je fakt drsnej a netrpí nějakou light verzí jen proto, že se tam rubou tři holky. Skvělá akční béčková zábava ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Totální béčko. Příšerné herecké výkony (obzvláště sledovat hlavní záporačku je zážitek), nesmyslné dialogy, naprosto nelogický děj (a nebo na mě příliš sofistikovaný), absurdní souboje (a vojáci co se třepají po zásahu jak při záchvatu padoucnice), ale celkově zcestný film v tom nejlepším smyslu. Lepší tři. ()

Reklama

montel 

všechny recenze uživatele

Hongkongská policie úspěšně zničila obrovská opiová pole a zakončila tak svůj úkol. To se nelíbí zločinecké organizaci v čele s Madame Sue (Yukari Ôshima), která začne členy policie brutálně vraždit. Policejní oddělení si neví s touto lstivou a zákeřnou ženou rady a tak povolají do akce Železné anděly, aby nastolili pořádek... Skvělá akční podívaná ve stylu Ultra Force nebo Red Force. Dokonce to má i dobrý příběh a skvělého záporáka. Pro milovníky asijských rychlostříleček povinnost. 75% ()

kitano 

všechny recenze uživatele

V rámci Hong Kongu priemer, no keďže 90% rozpočtu bolo naprataných do akcie, keď na ňu príde, stojí za to. Škoda, že až v samotnom závere sa dočkáme poriadneho súboja. Je to krátky no skutočne intenzívny fight dvoch hlavných ženských predstaviteliek. Hanebne nevyužitý zostal Jang Lee Hwang. Zaguľatený David Chiang namiesto bojovania len dvíha telefóny, no jeho známy lišiacky úsmev mu nechýba a ako "manažér" anielov vlastne do filmu celkom zapadne. Exkluzívne béčkový syntetický soundtrack už len zaklicováva snímok do strednej kategórie filmov zo zlatého obdobia HK akcie, kde išlo predovšetkým o akciu a po ostatných stránkach filmy prekvapovali skor vyńimočne. (6/10) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Hongkongská akční pecka, která jede po zajetých hongkongských kolejí. Ty mají své zastánce i odpůrce a je to zcela přirozené. Hongkongský styl 80. let je prostě jedinečný a ne každému padne do oka. Nejinak je to i u tohoto snímku. Tady se však ještě přísně drží otěže a s akčními scénami se to nepřehání. Nepřehání se to ani se zbytečným okecáváním všeličeho, a jde se vždy tvrdě k věci a kupředu. Film si drží své rozjeté tempo, který se snaží nebrzdit. Choreografie soubojů jsou zvládnuté na výbornou. Přestřelky jsou čistě hongkongské a přesně takové, jaké se dají očekávat. Nostalgie pouze pro fanoušky. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama