Reklama

Reklama

Svižný akční film o duelu zloděje a policisty. Akcí tentokrát není myšleno monstrózní střílení do posledního zásobníku, ani nakopávání maxima hlav. Je to spíš o tom, kdo a jak koho doběhne (ne v atletickém slova smyslu). Podstatnou roli ve filmu hraje humor, zastoupený především postavou policistova nadřízeného důstojníka. (pekas)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CO VLASTNĚ CHCEŠ? NIC. JEN SI SPOLU V PŘÍŠTÍCH TŘECH DNECH ZAHRAJEME."… /// No, ne že by to zrovna inspektora Ho nějak sralo. Stejně nemá do čeho píchnout. Všechny případy vyřešený, všude uklizeno… Krimikočkovaná, která je zábavná díky umírněnýmu vtipu a inteligenci hlavních postav. Sázkou na jistotu je nejen sympatickej chytrák Andy Lau, ale i rejža. Takže jestli vás baví nejednoznačnej hlavní hrdina… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Když mi poštou přijde šroubek, vím, že ... 2.) Mám raka a nudím se. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Strike 

všechny recenze uživatele

S lehkým humorem natočený thriller se skvělou atmosférou a několika nezapomenutelnými scénami. To je podepřeno skvělým hereckém duem Ching Wan Lau a famózní Andy Lau. Ač normálně to moc nemusím, tak si umím klidně představit americký re-make za nějakých 30 - 40 milionu v produkci Pittovy Plan B. Pitt zahraje policajta a třeba Hugh Jackman roli Andy Laua. A v poklidu vznikne feel-good klasika typu Dannyho parťáci. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Budem to hovoriť stále. Johnnie To je kráľ akčného filmu. Seriózne. Máte radi tento žáner. A oceňujete keď príbehy nie sú na jedno kopyto? Tak treba siahnuť po nejakom jeho filme. Veľmi krásne sa hrá nielen s charaktermi ale aj archetypmi. Ohýba žáner k svojej vízií a aj napriek množstvu filmov ktoré na poli tohto žánru natočil, žiadny nepôsobí ťažkopádne, nezaujímavo alebo fádne. Chémia medzi postavami funguje a rovnako dokáže ladne prechádzať z humoru do vážnej scény. Bez najmenších zaváhaní. Skvelá záležitosť. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Mějte mě za divného, ale napřed jsem viděl dvojku Running Out Of Time až poté jedničku. A musím říct, že dvojka se mi líbila více. Tak jednička ano byla tu první, přináší zádumčivý hymnický ost alá Vangelis, hezké vizuální vychytávky, v hlavní roli výborný Andy Lau proti neméně dobrému Ching Wang Lauovi, ale není zde pro mě tolik památných momentů jako ve dvojce, není tu tolik dobře provedených soubojů a vtipných momentů, navíc vedlejší charaktery kromě nadřízeného inspektora tu prakticky nemají větší prostor, dvojka má v tomhle navrch. Nicméně byla to výborná zábava, byť jsem pár věcí odhadl předem, přesto budu hodný a za herecké výkony hlavního dua zaokrouhlím z třiapůl na čtyři. Zatím mohu s klidem říci, že Sparrow, Breaking News, ROT2 a zejména Mad Detective jsou ještě lepší. Jsem zvědav jak se mi budou líbit další kousky z Johnnieho dílny. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

"Dva muži, každý na jiné straně zákona, ale přesto jsou si tak podobní, 72 hodinová hra může začít." Vynikající zápletka, herci i charaktery postav v příběhu, plném zvratů a hříček s dokonalým pozadím, vše výtečně sladěné bez zbytečného násilí a to vše doprovází vynikající hudba. Andy Lau ve výborné formě, autobusová scéna je dokonalá. ()

Galerie (50)

Reklama

Reklama