Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý pár (Sydney Sweeneyová a Justice Smith) se začínají zajímat o sexuální život svých sousedů přes ulici (Ben Hardy a Natasha Liu Bordizzová). Poté, co zjistí, že jeden z nich partnera podvádí, počáteční nevinná zvědavost se mění v nezdravou posedlost. Jejich životy svede dohromady pokušení a touha, jež mají smrtící dopad. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Kromě chvílemi za vlasy přitaženého konání hlavní hrdinky, vyplývajícího z nepochopitelné posedlosti šmírováním neznámého sousedského páru vedoucí až k přímému zasahování do jeho života, měl tento pomalý thriller slušnou, "zamlženou" náladu a lehké erotické napětí z toho, jestli se milá, Bohem obdařená Sydney Sweeney přece jen obnaží. Obnaží! :) Nějaké 3 twistové konce z něj zpětně udělaly i poměrně neodhadnutelnou, byť béčkovou "voyerskou" podívanou. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Sydney Sweeney má bohužel (nejspíše) nejvíc talentu ve vlastní podprsence. Je to ovšem o mnoho více talentu, než má kdokoliv ostatní z účastníků tohoto vožeru. Školácký scénář je až ohavně děravý, snaží se pohybovat na hraně chytrého dramatu/thrilleru a erotického filmu, ale doboha, nevím, jestli je to určený pro mladý anebo pro starý. Herecky je to zcela skandální záležitost a kdo vybral Bena Hardyho do role vzrušujícího kance a zkušeného svůdce, který ženám nabízí “pořádnou ližbu”, by měl změnit profesi. Třeba založit školu háčkování nebo vyrábět domácí keramiku. VOD produkce Netflix je nuzná, ale pořád je to ještě pohoda ve srovnání s produkcí Amazon Prime. To je skutečná jízda. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Prakticky od začátku děj “spoileroval” a definitivně si to podělal hned v cca 15té minutě. Od té chvíle už mě to silně nebavilo a jediné co drželo mou pozornost byla občasné nahota. Hlavní Pipi je dutá až to není hezký (už jen ty kecy jak by bylo boží se ožrat, mít kocovinu a dělat kokotiny) a její chování je totálně na pěst. Zhruba v polovině začne dlouhá série naprosto nelogických situací (kdy si říkáte: “je blbá jak má velký kozy”) a když už konečně dojde na provalení toho naspoilerovaného, přichází obří LOL facan na závěr. Ach jo… taky to mohlo být kratší. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Lahůdkový thriller s pomalejším rozjezdem a turbulentním finále. K filmu mě nalákala Sydney Sweeney, jako ostatně téměř každého. Co by se ale zdálo jako laciná vějička, se ukázalo jako jeden z největších kladů snímku. Tahle holčina nejen dobře vypadá, ale taky umí hrát. Druhý do party byl ovšem tragický omyl. Kvůli němu nemá ústřední pár chemii, a jeho hovězí hlas mě neustále vytrhával z děje. Což je dvojnásob škoda, protože původně téměř rozverná atmosféra postupem času pořádně houstla. Scénář by potřeboval trochu více péče a twist s ptáčky je už možná navíc. Taky nedává smysl, protože tohle by nikdo nenaplánoval. Reakce je ovšem působivá. Závěrečná scéna - nemyslím tu s chodícími kvótami, je díky ní parádně mrazivá. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Sydney Sweeney má pravděpodobně nejhezčí prsa, jaké jste letos v televizi viděli. Film se odehrává velmi zajímavě. Osobně jsem se hodně zaradoval když zapískal ten šikmookej přičmoudlej žabožrout, co se nikdy nenaučí mluvit anglicky. Překvapilo mě, že jsem i bez čtení verbalova komentu poznat, že náš skvělý fotograf hovoří britskou angličtinou (té ale bylo rozumět). Nemám vůbec nic proti Asiatům, ale tady ta Japonka v hlavní roli byla zblízka eee. Konec filmu už zase z kategorie wtf,f, ale to u těchto subžánrů bývá častým jevem. ()

Zajímavosti (2)

  • Režisér a scenárista Michael Mohan uvedl, že nápad na příběh filmu dostal během návštěvy bytu svých přátel. Z okna totiž zahlédl sousedy odnaproti, jak se po bytě procházejí úplně nazí. (DavePave)
  • Natáčelo se mezi říjnem a prosincem 2019 v kanadském Montréalu. Podle výhledu z L'Optique, kde pracuje Pippa (Sydney Sweeney), je poznat, že její kancelář se natáčela v mrakodrapu 1250 René Levesque, bývalém sídle IBM Canada. (DavePave)

Reklama

Reklama