Reklama

Reklama

School's Out Forever

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Na světě vypukla pandemie a drtivá většina lidí umírá. Ti se štěstím, na které virus nepůsobí, se poměrně rychle probouzí ve světě bez pravidel. Náš hlavní hrdina, patnáctiletý Lee (Oscar Kennedy) má jen jeden cíl – přežít a setkat se s mámou. Prchá proto z města, aby se ukryl na venkově v sídle jeho bývalé univerzity. Tam se však situce brzy zkomplikuje, neboť přeživší čelí nečekanému útoku... (Eliott)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to britský výmysl, tak je to celkem povedené. Banda náctiletých studentů převezme velení v téměř opuštěné škole během smrtelné pandemie, a to jen díky tomu, že mají dobrou krevní skupinu. Nepřišlo mi to ani moc sci-fi, s ohledem na aktuální dění ve světě. Akce byla super a herci byli sympatičtí. Nicméně mě zklamal nedořešený a nic neříkající konec. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Pozornost tento thriller udrzi. Smes dramatu a akce. Jsou zde dokonce zvraty. Herecke vykony nic moc. Rezie ma svuj styl, ale akcni sceny jsou jako batoh s krvi. Film je takovy kop do hlavy. Jako trida a skoly Svateho Martina ,ktera zustala po apokalypse opustena. Zaverecna scena pusobi, ze se dost opakuje. ()

Reklama

Mamlas 

všechny recenze uživatele

První hodinka něco je čistý odpad, bo nuda jak prase vyjma snad 2 mrtvolek. Marných 99% času je k přetočení. Ke konci je jakýsi absurdní boj 2 skupin, taková žabomyší válka, tam jsou zajímavá místa, ale zase je to plné otravně nudného balastu, zpomalených záběrů. Jako celek to neuvěřitelně nudí. Rychlostí 2 až 16x jsem to nakonec dojel do konce, abych aspoň zjistil, jak to dopadlo. (11%) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

School's Out Forever by sa dal voľne preložiť ako Navždy sa nám skončila škola, a tak som sprvoti váhal, či nejde o nejakú sondu do slovenskej spoločnosti, kde už druhý rok neprebieha skoro žiadna výučba a maturanti dostávajú zdrapy papiera založené na priemere, takže ich nezamestnajú ani na skládke Žiaľ nedostal som takúto sondu, dostal som niečo nižšie bez pútavejšieho deja, kde sa v naťahovanej nude občas začne strieľať. A osadenstvo tu vyzerá, ako by práve absolvovalo protiherecký kurz. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Senzační pandemie řízlá se school invasion. Pokud pominete fakt, že netrénovaní a často dosti mladí školáčci si takhle dobře povedou proti dospělým poměrně organizovaným žoldákům, film si náramě užijete. Neboť má úžasný spád, propracované akční scény a velice poutavou ponurou atmosféru zachycenou schopným kameramanem. Vlastně jediné co bych mohl filmu vytknout jsou zmíněné díry ve scénáři. S mírnou schovívavostí dávám 70%. ()

Reklama

Reklama