Reklama

Reklama

Ví o tobě

(seriál)
  • Velká Británie Behind Her Eyes
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Svobodná matka naváže milostný poměr se svým šéfem na psychiatrii a zároveň se spřátelí s jeho záhadnou ženou. Zaplete se tak do zvrácené a nebezpečné hry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

elimS 

všechny recenze uživatele

85% - komentář 20ti slovy: Pomalejší, ale každým dílem se zvedá zvědavost co z toho bude. Ideální počet epizod a ta poslední totální zvrat ve všem. +++ SPOILER 20ti slovy: Chlap se převtělí do ženské a pak do další, aby mohl prcat s jiným chlapem. Vše mezitím je mix dramatu a mysteriózní atmosféry. ()

lemonova 

všechny recenze uživatele

Bude to znieť asi zvláštne, ale rozuzlenie ma čiastočne nadchlo aj sklamalo. Nerada by som sa púšťala do spoilerov a bez nich tento môj postoj vysvetliť nedokážem. Tak teraz neviem, či som tým niekoho nalákala alebo odradila. :-)) Každopádne to nie je na zahodenie, pokiaľ máte chuť na vzťahovú drámu s nádychom nadprirodzena. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Psychologicky thriler s nadprirozenym zvratem. Serial strida zanry. Styl je takovy magicky temny. Je obtizne rici, kdo je vezen a dozorce, kdo je blaznivy a kdo pricetny. Vypraveni se snazi sokovat. V dobre nalade se sklenickou vina to je divatelne. Ze zacatku pribeh vypada jako cervena knihovna.Informace jsou tvurci podavany rozostrele a zkreslene. Navenek jde o vztah pohlednych lidi, coz je klam.Pak se zacnou v dalsich dilech michat zanry,psychologicky thriler,horor,milostne drama.Chemie je v milostnem trojuhelniku velmi slaba. ()

Nikol10 

všechny recenze uživatele

Musíte se prokousávat otravnou, červenou knihovnou. Přičemž herci mezi sebou nemají ani ten nejmenší kousek chemie. Jsou spíše nesympsticti. Obzvlášť Louise. Zato Adéle jsem jako jediné fandila. Kdybych nečetla komentáře, po dvou dílech to vypnu , jaká to byla nuda. Ale od čtvrtého dílu se tam konečně začne něco dít. A závěr teda parádní. Kdyby sérii zkratilina na tři díly a vybraly pěknou herečku do role Loiuse, tak jdu klidně výš. Takhle ne. ()

Ex_Machina 

všechny recenze uživatele

Možno človek, ktorý vedľa vás spí nie je ten, ktorého dlhé roky poznáte a má byť vašou najbližšou osobou. A jeho pravá tvár sa ukáže, až keď bude pre vás neskoro. Zahrávať sa ľudskými dušami sa nevypláca. Je to tá najvyššia hra zo všetkých hier. No je tu podaná veľmi komorným spôsobom, ktorý si vyžaduje vašu 100 % sústredenosť. Seriál, ktorý je určený skôr pre ženy, kvôli jeho silnému vzťahovému prepojeniu medzi hlavnými postavami,  no jemný sci-fi podmaz ho otvára aj pre nás mužov. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (1)

  • V každej epizóde sa nachádza sexuálna scéna. (Sticks)

Reklama

Reklama