Reklama

Reklama

Ghosts

  • USA Michael Jackson's Ghosts

Obsahy(1)

40minutový muzikál, ve kterém hraje Michael hned několik rolí sám. Využívá k tomu speciální make up a speciální efekty, mění hlas. Film Ghosts byl i kritiky přijat jako film, který mění zaběhnuté standardy ve filmové práci. Děj: Maestro žije v Normálním údolí a nikomu neubližuje. Nelíbí se ale místnímu starostovi, který ho chce s pomocí lidí z vesnice vyhnat. Nakonec se starosta a Maestro domluví, že kdo dřív uteče, odejde. Film vlastně satiricky ukazuje Michaelův život v posledních letech. Je plný duchů, strašidel a velmi zvláštních situací. (bublajsa)

(více)

Diskuze

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Efekty bombastické, masky skvelé, výsledok....taká premrštená hudobná blbôstka, typická pre Jacksona. 65%

Addams-SK

Addams-SK (hodnocení, recenze)

Oznacenie "Muzikál" je dost nepresne. Je to len dost dlhy - pre Jacka skor bezny - ale dvojklip: Ghosts/2 Bad. V casti "Komentare" je len odkaz na skratenu verziu.
Uplna verzia (39'34")
V tejto chvili je vyssieuvedeny subor zo SR dostupny, ale US magori niektore videa po nejakom case zablokuju pre Vychodnu Europu a zopar dalsich krajin, tak neviem ako dlho ho bude mozne vidiet :-(
Cest jeho pamiatke a vynimocnym hudobnym i tanecnym vykonom ...

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

Já když jsem to viděl poprvé tak jsem myslel že to režíruje Tim Burton, ta stylizace je tam dost cítit.

MaedhRos

MaedhRos (hodnocení, recenze)

freddy: Jj - já si na ni tehdy ušetřila z kapesnýho (dost to trvalo a já pořád chodila do obchodu kontrolovat, jestli ji ještě maj) a hýčkám ji jak oko v hlavě...

freddy

freddy (hodnocení, recenze)

Já jen připomenu, že tenhle film u nás v roce 1997 vysílala TV Nova, a to v době, kdy byl Michael Jackson v Praze. V témže roce také u nás, v České republice, vyšla ve speciální limitované luxusní edici speciální kolekce k tomuto filmu, ve které se nacházel film Ghosts na originální VHS, dále potom CD maxisingl, CD Blood On the Dancefloor a nakonec několikastránková brožurka k filmu Ghost na křídovém papíře. Tahle kolekce tehdy nepřišla zrovna nejlevněji, její cena byla nějak kolem 1500 Kč, a jsem rád, že já jsem vlastníkem této kolekce (tehdy jsem si ji jako desetileté dítě přál k Vánocům a opravdu jsem ji pod stromečkem našel), protože dnes se už tento skvost asi těžko sežene.

branek

branek (hodnocení, recenze)

michael jackson je nejlepsi....jeho muzikali a kratke filmy nemaji chybu

Reklama

Reklama