Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Grace na vlastní oči vidí, jaký vliv má Kodex na mladší superhrdiny. Sheldonova výprava pokračuje a na palubě lodi se kalí charaktery. (Netflix)

Recenze (5)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda se snaží ohromně tlačit morální rozhodnutí zabít či ne, ale je to tak nezáživné a mdlé. Míchání dvou časových linek je rušivé. Měli si vybrat jednu a tu pořádně prokreslit, doladit detaily, přidat pořádné vyobrazení postav a jejich motivací. Seriál je hrozně zbrklý. Nedokáže vyvolat emoce. ()

Lenka.Vilka

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Linka z minulosti se mi líbila mnohem víc. V přítomnosti se stále řeší kodex. A nezlobte se na mě, koukat na to zpětně je zvláštní. Tedy, po zrušení a všech těch řečí kolem. Vážně nechápu, kam narvali ten šílený rozpočet na díl. Akce vlastně opět jenom u jejího konce. A spíš je to potom o následcích v hlavě. Protože...další mrtvý hrdina... ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím bezkonkurenčně nejlepší epizoda potvrzující dojem, že celý seriál by fungoval daleko lépe, kdyby se držel pouze v jedné časové ose. Drtivá většina dělejte se odehrává v 30 letech a i když opět děj nikam nechvátá, není to přešlapování na místě jako v hrubé lince. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Flashbacky jsou šíleně roztahané. Stejně víme, jak to celé skončí a že dostanou schopnosti, tak celá tato výprava roztahaná na celý seriál poměrně ztrácí smysl. Nemyslím si, že konec expedice v něčem překvapí, co už nevíme (nebo co jsme si nedomysleli) ze současnosti... ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama