foto

Mark Millar

  • nar. 24.12.1969 (48 let)
    Coatbridge, Severní Lanarkshire, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

2017 Kingsman: Zlatý kruh - komiks
Logan: Wolverine - komiks
2014 Kingsman: Tajná služba - komiks

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Life After Flash
2014 Marvelovská renesance

TV pořady

2016 Marvel's Captain America: 75 Heroic Years (TV pořad)
2007 Up Close with Carrie Keagan (TV pořad)
1980 Newsnight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace