foto

Steven S. DeKnight

  • nar. Millville, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Pacific Rim: Povstání

TV seriály

2015 Daredevil (TV seriál)
Daredevil (S01E13)
The Path of the Righteous (S01E11)
Shadows in the Glass (S01E08)
2013 Spartakus (TV seriál)
Vítězství (S03E10)
Mrtví a umírající (S03E09)
Rozdělené cesty (S03E08)
další epizody (10)
2012 Spartakus (TV seriál)
Hněv bohů (S02E10)
Zrůdy (S02E09)
Vyrovnání (S02E08)
další epizody (10)
2011 Spartakus: Bohové arény (TV seriál)
Hořký konec (E06)
Zúčtování (E05)
Pod maskou (E04)
další epizody (6)
2010 Spartakus (TV seriál)
Zabte je všechny (S01E13)
Prozření (S01E12)
Staré rány (S01E11)
další epizody (13)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Kořist (S01E03)
Spartacus: Blood and Sand - The Motion Comic (TV seriál)
2007 Smallville (TV seriál)
Prototyp (S06E21)
Spolek spravedlivých (S06E11)
2006 Smallville (TV seriál)
Třídní sraz (S06E05)
Zod (S06E01)
Milost (S05E19)
další epizody (5)
2005 Smallville (TV seriál)
Záhadný kámen (S05E07)
Žízeň (S05E05)
Obyčejný smrtelník (S05E02)
další epizody (6)
2004 Smallville (TV seriál)
Kouzlo (S04E08)
Rychlejší než blesk (S04E05)
2002 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Krvavý pohled (S06E18)
Mrtvé záležitosti (S06E12)
2001 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Až na konec cesty (S06E05)
Spirála (S05E20)
Krevní pouta (S05E13)
1999 Angel (TV seriál)
Undressed (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Pacific Rim: Povstání

TV seriály

2015 Daredevil (TV seriál)
Daredevil (S01E13)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Kořist (S01E03)
2007 Smallville (TV seriál)
Spolek spravedlivých (S06E11)
2005 Smallville (TV seriál)
Evan (S04E20)
1999 Angel (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 Showrunners: A Documentary Film

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace