foto

Ben Daniels

  • nar. 10.6.1964 (56 let)
    Nuneaton, Warwickshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Captive State
2016 The Exception
V kruhu koruny II: Jindřich VI. (2. díl) (TV film)
V kruhu koruny II: Richard III. (TV film)
2015 Casanova (TV film)
2014 Luna
2013 Jack a obři
Naše noviny slouží dvakrát (TV film)
Noční jízda
2009 Last Days of Lehman Brothers, The (TV film)
2007 Who Killed Mrs De Ropp? (TV film)
2005 Doom
2003 Real Men (TV film)
2002 V zajetí mlhy
2001 Konference ve Wannsee (TV film)
Married/Unmarried
2000 Britannic (TV film)
1999 Fanny and Elvis
1998 Madeline
Temná hra
1997 Biblické příběhy: David (TV film)
Vášeň v poušti
1996 Beautiful Thing
Vadí, nevadí (TV film)
1994 Romeo & Juliet (TV film)
W.S.H. (TV film)
1992 The Bridge
1991 Lost Language of Cranes, The (TV film)
1987 Měli jste být se mnou

TV seriály

2019 Koruna (TV seriál)
Cri de Coeur (S03E10)
Zápletka (S03E09)
Měsíční prach (S03E07)
další epizody (8)
2017 Exorcista (TV seriál)
Nejsem hoden (S02E10)
Obřad a opakování (S02E09)
Pekelné nebe (S02E08)
další epizody (10)
Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl XXVIII (S29E04)
2016 Exorcista (TV seriál)
Kapitola desátá: Tři pokoje (S01E10)
Kapitola devátá: 162 (S01E09)
Kapitola osmá: Trpitelé (S01E08)
další epizody (10)
2015 Pot a slzy (TV seriál)
Scorched Earth (E08)
Full Dress (E07)
F.U.B.A.R. (E06)
další epizody (8)
2014 Hospoda Jamajka (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Domek z karet (TV seriál)
22. kapitola (S02E09)
2013 Domek z karet (TV seriál)
11. kapitola (S01E11)
10. kapitola (S01E10)
8. kapitola (S01E08)
další epizody (6)
Obchodní dům Paradise (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2011 Ženy milující (TV seriál)
Merlin (TV seriál)
Meč v kameni: část 2. (S04E13)
Meč v kameni: část 1. (S04E12)
2010 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Skeletons (S04E06)
Help (S04E05)
Duty of Care (S04E04)
další epizody (19)
2009 Jak běží život (TV seriál)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Alesha (S01E07)
Paradise (S01E06)
Buried (S01E05)
další epizody (7)
2008 Umučení (TV seriál)
Z Lark Rise do Candlefordu (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
2006 The State Within (TV seriál)
2005 MI5 (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
Vlak z Paddingtonu (S01E03)
2002 Cutting It (TV seriál)
1999 Aristocrats (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
1994 Outside Edge (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
1989 The Paradise Club (TV seriál)

Dokumentární

2007 Schau mir in die Augen, Kleiner - a.z.
2005 Behind the Scenes: Agatha Christie's Marple (TV film)
Ian Fleming: Život s Bondem (TV film)
1999 Making of 'Aristocrats', The (TV film)
1988 The Modern World: Ten Great Writers (TV seriál)

Divadelní záznam

2018 Jesus Christ Superstar Live in Concert (divadelní záznam)