foto

Ben Daniels

  • nar. 10.6.1964 (54 let)
    Nuneaton, Warwickshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jesus Christ Superstar Live in Concert (divadelní záznam)
2016 The Exception
V kruhu koruny II: Jindřich VI. (2. díl) (TV film)
V kruhu koruny II: Richard III. (TV film)
2015 Casanova (TV film)
2014 Luna
2013 Jack a obři
Naše noviny slouží dvakrát (TV film)
Noční jízda
2009 Last Days of Lehman Brothers, The (TV film)
2007 Who Killed Mrs De Ropp? (TV film)
2005 Doom
2003 Real Men (TV film)
2002 V zajetí mlhy
2001 Konference ve Wannsee (TV film)
Married/Unmarried
2000 Britannic (TV film)
1999 Fanny and Elvis
1998 Madeline
Temná hra
1997 Biblické příběhy: David (TV film)
Vášeň v poušti
1996 Beautiful Thing
Vadí, nevadí (TV film)
1994 Romeo & Juliet (TV film)
W.S.H. (TV film)
1992 The Bridge
1991 Lost Language of Cranes, The (TV film)
1987 Wish You Were Here

TV seriály

2017 Exorcista (TV seriál)
Nejsem hoden (S02E10)
Obřad a opakování (S02E09)
Pekelné nebe (S02E08)
další epizody (10)
Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl XXVIII (S29E04)
2016 Exorcista (TV seriál)
Kapitola desátá: Tři pokoje (S01E10)
Kapitola devátá: 162 (S01E09)
Kapitola osmá: Trpitelé (S01E08)
další epizody (10)
The Crown (TV seriál)
2015 Pot a slzy (TV seriál)
Scorched Earth (E08)
Full Dress (E07)
F.U.B.A.R. (E06)
další epizody (8)
2014 Hospoda Jamajka (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 22 (S02E09)
2013 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 11 (S01E11)
Chapter 10 (S01E10)
Chapter 8 (S01E08)
další epizody (6)
Obchodní dům Paradise (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2011 Ženy milující (TV seriál)
2010 Law & Order: UK (TV seriál)
Skeletons (S04E06)
Help (S04E05)
Duty of Care (S04E04)
další epizody (19)
2009 Jak běží život (TV seriál)
Law & Order: UK (TV seriál)
Alesha (S01E07)
Paradise (S01E06)
Buried (S01E05)
další epizody (7)
2008 Merlin (TV seriál)
Umučení (TV seriál)
2006 The State Within (TV seriál)
2005 MI5 (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
Vlak z Paddingtonu (S01E03)
2002 Cutting It (TV seriál)
1999 Aristocrats (TV seriál)
1994 Outside Edge (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
1989 The Paradise Club (TV seriál)

Dokumentární

2007 Schau mir in die Augen, Kleiner - a.z.
2005 Behind the Scenes: Agatha Christie's Marple (TV film)
Ian Fleming: Život s Bondem (TV film)
1999 Making of 'Aristocrats', The (TV film)
1988 The Modern World: Ten Great Writers (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace