Reklama

Reklama

V roce 2552 bojují lidé na planetě Madrigal o nezávislost na Zemi. (SkyShowtime)

Recenze (61)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hry nehraju, takže nejsem zatížený srovnáváním. Zatím se to jeví jako vcelku přímočará záležitost, která funguje jen tehdy, pokud se tvůrci nestaží moc špekulovat a vymýšlet nějaká IQ esíčka. Intro s přepadením bylo působivé, vizuál je až nečekaně dobrý...i když to pořád stojí ranec, tak se dnes dá opravdu čarovat. Nevím vlastně o čem by to mělo být, ale v rámci první epizody je načrtnuto několik zápletek, které na mě zatím moc velký dojem nedělají. Ale určitě nebudu soudit tak brzy a dám tvůrcům příležitost se ukázat. Horší než Nadace, to snad nebude. Co se týče obsazení, tak pokud má být hlavní role Chief, tak zatím moc charismaticky nepůsobí, ostatně stejně jako většina ostatních herců, ale to se může časem změnit. ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

No já si první díl užil. Na pořádnej Halo svět se těším přes 15 let. Myslím, že Neill Blomkamp by to vymazlil na max, ale tohle určitě za shlédnutí stojí. Úvod se povedl ( i když ruku na srdce - mohlo to být víc špinavý) - měl koule, napětí, akci i náznak intrik. Emzáci nebyli úplně k smíchu. Pokud si to laťku ještě zvedne tak určitě nejelpší seriál 2022. Prostě Military Scifi navíc podle počítačové hry. Hrňte sem další díly.P.S. to že si v první dílu sundá helmu mě nijak neuráží. I když je fakt, že ta tvář byla docela zklamání. ()

Reklama

chrustie 

všechny recenze uživatele

Úvodní díl celkem slušný, až na občasné toporné animace postav, hlavně třeba při skocích (tam si mohli dát více záležet, jelikož třeba sparťani ve skoku vypadají jak šimpanzi v zoo). Po negativních recenzích, jsem mile překvapen a jako hráče všech dílů Halo (až na tragickou pětku), mě to nijak neuráží. Uvidíme, co bude dál 🙂. ()

Davidkkk

všechny recenze uživatele

Showrunner prvotní série Halo se nechal slyšet, že nehrál ani jednu hru ze série a v podstatě je při výrobě ani nebrali v potaz - zpráva, která v mých očích pohřbila naději v adaptaci proslulé vesmírné science fiction ságy. A ačkoliv jsem já sám ani jednu z her nevyzkoušel, tak nějak jsem tušil, že tohle bude průser. Více ZDE. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pocity rozporuplné. Jsme jakože v 26. století, ale na planetě Fň mají lidé auta z 21 století a AKčka (?!). Zamyslel se vůbec někdo nad tím jak moc debilní to je? (“V roce 2022 na nás naběhli s mušketami a kryli se za vozovou hradbu…”). Přemýšlí u toho scénáře vůbec někdo? Co také hned praští do očí je zcela debilní multikulturní casting (vážně na diverzita si dají pozor a na scénář ne?) a celé to podtrhuje otravná asiatka. Jak já se zaradoval nad Článkem 72… a ono zase prd. Dále každý ortodoxní “Hejlista” musel jít do mdlob, když při první příležitosti šla helma dolů. Co bez debaty potěší je vizuál. Ty peníze jsou sakra vidět. Vyvážení epizody také funguje (akce vs vata), takže jako obvykle dávám optimistický nadprůměr s tím, že pro další epizody zpřísňuji hodnotící optiku. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Můžeme zde vidět head-up displej uvnitř Master Chiefovi helmy, který je prakticky identický jako ten ve hře. (spacemaster)
  • Plazmová pistole mimozemšťanů, kterou Master Chief (Pablo Schreiber) použije k zastavení jednoho z útočníků po výstřelu, vypouští páru stejně jako ve hře. (spacemaster)
  • Energetický štít Master Chiefa (Pablo Schreiber) při přestřelce zkolabuje pod zátěží a Master Chief je donucen se dočasně ukrýt, aby se štít zregeneroval. Jde o odkaz na herní mechaniku dobíjení štítu a seriál dokonce používá stejné zvukové efekty pro dobíjení štítu jako hry. (spacemaster)

Reklama

Reklama