foto

Otto Bathurst

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Robin Hood
2009 Margot (TV film)

TV seriály

2014 Hysteria (TV seriál)
2013 Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2011 Černé zrcadlo (TV seriál)
Národní hymna (S01E01)
2008 Criminal Justice (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2007 Pět dní (TV seriál)
Day Twenty Eight (S01E03)
Day Three (S01E02)
Day One (S01E01)
2006 Podfukáři (TV seriál)
The Henderson Challenge (S03E02)
Price for Fame (S03E01)
2005 Podfukáři (TV seriál)
Confessions (S02E02)
Gold Mine (S02E01)
2004 NY-LON (TV seriál)
2003 Teachers (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
2002 20 Things to Do Before You're 30 (TV seriál)
2000 Urban Gothic (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace