foto

Otto Bathurst

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Robin Hood
2009 Margot (TV film)

TV seriály

2014 Hysteria (TV seriál)
2013 Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2011 Černé zrcadlo (TV seriál)
Národní hymna (S01E01)
2008 Criminal Justice (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2007 Pět dní (TV seriál)
2006 Podfukáři (TV seriál)
The Henderson Challenge (S03E02)
Price for Fame (S03E01)
2005 Podfukáři (TV seriál)
Confessions (S02E02)
Gold Mine (S02E01)
2004 NY-LON (TV seriál)
2003 Teachers (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
2002 20 Things to Do Before You're 30 (TV seriál)
2000 Urban Gothic (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace