Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Britská armáda naverbuje malou skupinu vysoce vycvičených vojáků, aby během druhé světové války zaútočili na nacistické jednotky za nepřátelskými liniemi. (TommyZR)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

cross 

všechny recenze uživatele

Pecka - uplne jine nez byste od Ritchieho cekali ale porad zatracene zabavne a skvele odsypajici...krom paradniho vyberu hercu a taky nekolika super vtipku musim vyzdvihnout predevsim hudbu mixujici western a big band, ktere se k memu prekvapeni do vypraveni neskutecne hodi a neustale vam udrzuje usmev na rtech... za me velka spokojenost! ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Tohle Guyovi vážně nevyšlo. Sázka na Quentinovo Bastardy spojené s Guyovo Gentlemany mi prostě nesedla. Celý film je jedno velké klišé za druhým. Vše působí jako zkopírované, nenajdete tam ani jeden originální nápad, hezký kamerový záběr, cool scénku nebo cokoliv, co by vám mělo utkvět v hlavě. Za týden si na tento film už ani nevzpomenu. ()

Reklama

Honzek 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se moc. Gáj, druhá světová, nařáchlé obsazení a přesto celkem nuda, ze který to prostě nedokáže vytánout ani Henry natož Alan. Když dojde na akčí scény, tak jsou parádní a téměř bez výhrad, nicméně těch je tam fakt málo. Ve většině případů se vedou únavné dialogy kterým chybí údernost a i když se místy pomrkává po Hanebných panchartech, prostě to nestačí. Je vidět, že to psalo víc lidí než je zdrávo a Ritchie měl co dělat, aby to ukormidloval - jeho rukopis jsem cítil jen u humoru a akce. Špatný to nebylo, ale čekal jsem opravdu něco víc. Dávám 60 procent, palec stáčím mírně nahoru a začínám si myslet, že někdo v ČR má fakt čuch, protože po Beekeeperovi podle mě opět nešlápl vedle když to neuvedl do kin. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Není se ani divit, že s tou kadencí jakou aktuálně Guy Ritchie točí svoje kousky se čas od času setkáme s vyloženě průměrným až podprůměrným filmem. U Ministry of Ungentlemanly Warfare mě to ale mrzí o to víc, protože se jedná o dobový válečný film zasazený do druhé světové války a inspirovaný skutečnými událostmi. Téma pro mě jako dělaní. Nicméně Ritchie látku buď nedokáže tolik prodat nebo není dostatečně nosná. Cavill ačkoliv je to sympatický chlapík, tak jeho star power bohužel není taková a zbytek obsazení jsou buď nudní lidé nebo lidé, kteří stále čekají na nějaký větší průlom. Obecně trošku nemasná neslaná a asi i trošku odfláklá záležitost. Alespoň se tohoto dojmu nemohu zbavit. ()

rowdys 

všechny recenze uživatele

Ritchie dal dokopy partičku plnú sympaťákov a z filmu aj ide štýlová atmosféra ako z U.N.C.L.E. Čo ale z toho, keď po celý čas máte pocit, že nič nie je v stávke, pretože všetci protagonisti majú zapnutý cheat mode typu "čo výstrel, to zásah" a doslova sú na bojisku ako na letnej večernej prechádzke. Akčné scény sú natočené chytľavo a Ritchie sa tento raz celkom drží na uzde aj čo sa týka jeho MTV strihu. Keď sa ale miestami utrhne, tak sa scéna mení na klip Madonny, pri ktorom strihač ledva stíha ustrážiť Elizin lip sync a drony zbesilo lietajú ako sršeň po dávke Biolitu. Tu a tam sa imitujú Bastardi aj Tucet špinavcov, ale niet pochýb, že Tarantino by z toho spravil aj pri zachovanom humore o dve triedy lepší nervydrásajúci spektákel. A Rory Kinnear ako Churchill bude podľa mňa najväčší miscast roka. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (6)

  • Film na začiatku uvádza, že je natočený na základe v roku 2016 odtajnených dokumentov Winstona Churchilla, v skutočnosti však väčšinu materiálu čerpá z knihy "Churchill's Secret Warriors: The Explosive True Story of the Special Force Desperadoes of WWII" od Damiena Lewisa ešte z roku 2014 a zobrazuje silne beletrizovanú verziu operácie Postmaster. (Arsenal83)
  • Natáčanie začalo 13. februára 2023 v Antalyi v Turecku a skončilo v apríli 2023. (Arsenal83)

Související novinky

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

19.01.2024

Britský režisér Guy Ritchie (Gentlemani, Rozhněvaný muž) v posledních letech nabral velmi zdatné tvůrčí tempo. Zatímco v loňském roce stihl představit v kinech akční komedii Operace Fortune: Ruse de… (více)

Novinka Guye Ritchieho nabírá parádní obsazení

Novinka Guye Ritchieho nabírá parádní obsazení

03.02.2023

Britský režisér Guy Ritchie (Gentlemani, Rozhněvaný muž) je v posledních letech neuvěřitelně produktivní. Od roku 2019 poslal do kin pět filmů, šestý se začne točit za měsíc, v záloze už má… (více)

Nový Hercules bude inspirovaný TikTokem

Nový Hercules bude inspirovaný TikTokem

04.11.2022

Jako by těch bizarních filmových zpráv nebylo v poslední době dost, přišli nyní tvůrci dvou posledních Avengers filmů a taky snímku The Gray Man na Netflixu Anthony a Joe Russo s odhalením, že jejich… (více)

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (více)

Reklama

Reklama