foto

Simon Paisley Day

  • nar. 13.4.1967 (51 let)
    Gillingham, Kent, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Emperor
2015 DxM
2014 Za vlast a královnu
Ztrácení
2012 Titanic (TV film)
2011 Orel Deváté legie
2007 Brilantní plán
Relief of Belsen, The (TV film)
2004 Fešák Churchill
Spartakus (TV film)
2002 Bertie a Elizabeth (TV film)

TV seriály

2017 The Crown (TV seriál)
Lisbon (S02E03)
A Company of Men (S02E02)
2016 Viktorie (TV seriál)
Motor změn (S01E07)
Obyčejná žena (S01E05)
2015 Pán času (TV seriál)
Čelit havranovi (S09E10)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
Dobrý voják (S01E04)
2013 Big Bad World (TV seriál)
Da Vinciho démoni (TV seriál)
Věž (S01E05)
Family Tree (TV seriál)
2012 Sherlock (TV seriál)
Psisko baskervillské (S02E02)
2011 Doktor Martin (TV seriál)
Osuš si slzy (S05E02)
2010 Cena za lidskost (TV seriál)
In the Morning (S02E06)
2008 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Krvavá svatba (S11E02)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
Konec světa (S01E02)
2004 He Knew He Was Right (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
Shane (TV seriál)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
The Knock (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Červený trpaslík (TV seriál)
Hololoď (S05E01)
1991 Salón Eliott (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2005 Závody v dobývání vesmíru (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace