foto

Mária Havranová

  • nar. 22.6.1994 (23 let)
    Čajkov, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Backstage
2016 U štrbavého slona
2015 Balada o Šimonovi a Tereze (studentský film)
2014 Vox Populi (studentský film)
2013 Stela (studentský film)

TV seriály

2018 Inspektor Max (TV seriál)
Výstřel (E11)
Závody se smrtí (E10)
Rodokmen (E09)
další epizody (6)
Oteckovia (TV seriál)
Epizoda 27 (E27)
Epizoda 26 (E26)
Epizoda 12 (E12)
další epizody (14)
2015 Kukučka (TV seriál)
2012 Pod povrchem (TV seriál)
Rodinné prípady (TV seriál)
2011 Aféry (TV seriál)
Školský kabinet (S02E06)
2008 Panelák (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

TV pořady

2015 Šťastné a veselé Vianoce s Markízou (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace