Reklama

Reklama

Hra o trůny - Série 3 (2013) (série)


Ulička trestu (S03E03)

(epizoda)
  • USA Walk of Punishment

VOD (1)

Obsahy(1)

Arya Starková možná našla nového silného ochránce. Robb Stark přijíždí do Riverrunu a zlobí se, že jeho strýc Edmure napadl armádu Tywina Lannistera. Překazil mu tím plány. V královském přístavišti Tywin Lannister zbavuje lorda Petera Baeliše jeho funkce královského pokladníka. Daenerys Targaryen se v Astaporu rozhodne pro nákup osmitisícové armády eunušských otrockých vojáků, takzvaných Neposkvrněných a nabízí za ně jednoho svého draka. Severně od Zdi se trosky členů Noční hlídky pokoušejí přežít. Jaime Lannister přesvědčuje své únosce, že Brienne by jim mohla přinést podstatné výkupné za předpokladu, že jí nijak neublíží... (Česká televize)

(více)

Recenze (20)

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dělat překladatelku Mistru Kraznysovi není vůbec jednoduché. Kraznys: Ta coura za tohle všechno nemůže zaplatit. Misandei: Mistr Kraznys říká, že si tohle všechno nemůžeš dovolit.  :-))) Kdyby jen věděl... však se brzy dozví. Kraznys je skvělá postava. Podrick zaválí v bordelu a pánové chtějí slyšet detaily... ha ha. Závěr si krade pro sebe představitel mladého Davida Helfgotta ze slavné Záře, ve které ho potom v dospělosti vystřídá vynikající J. Rush. Zde si ovšem místo mladého geniálního pianisty dává roli neúplatného služebníka a "kata" v jedné osobě. A "medvědí song" na závěr mi přijde jako skvělý vtípek tvůrců jako kontrast předchozí události. A na scénu se taky dere jedna nová později velmi důležitá postava - jeden bastart ze severu. PS: Kdo je schopen tomuhle dílu dát dvě hvězdy, měl by si jít raději pustit svoji oblíbenou Ulici nebo Ordinaci v růžové zahradě...a nekoukat na tenhle "mizerný nekvalitní balast"! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí epizodu vnímám jako zatím nejvydařenější díl třetí sezóny. čištění žaludku Edmura Tullyho bylo zábavné, stěhování nábytku na setkání Malé rady a Podrickův nečekaný úspěch mě pobavily brutálně a navíc se dostaly do pohybu i události v Astaporu a za Zdí. Příběh měl tentokrát i slušnou atmosféru a výborný závěr, takže jsem byl konečně spokojen. ()

Reklama

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten závěr jsem teda nečekal a pak k závěrečném titulkům pustí jakousi rockovou/punkovou skladbu to čumím. Humorná scéna, kdy se Tywin s Bronnem ptají Podricka na podrobnosti jeho sblížení s prostitutkami a rozdíl v tom, co říká otrokář a překladatelka v Astaporu, ale to již bylo v předchozím díle. Jinak na severu za zdí to vypadá zajímavě. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V podstate presne toto som mal na mysli, keď som kritizoval tempo a rozvláčnosť druhej epizódy. Presne to, čo jej chýbalo, sa už našťastie nachádza v epizóde číslo tri. Tempo, napätie medzi postavami, jeden šokujúci moment, alebo dokonca aj dva, britkosť dialógov a vývoj vpred. Vlastne takto si predstavujem, že by mohla celá sezóna aj vyzerať a bol by som opäť spokojný aspoň na tie štyri hviezdy. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět tak trochu cestovatelská epizoda, ale přece jen už některé dějové premisy lehce krystalizují a třetí série se sune kupředu. Bohužel málo scén z hlavního města, kde je to velmi výživné, se spoustou zajímavých postav a hodně nic moc neříkajících potulovaček lesy, avšak za šokující finále přece jen palec nahoru. Po Starkovi z prvního dílu doposud největší překvapení. ()

Galerie (52)

Reklama

Reklama