foto

Fred Gerber

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1999 Coming Unglued (TV film)
1998 Pan Muzika (TV film)
1997 Prison of Secrets (TV film)
1996 Closer and Closer (TV film)
Lifeline (TV film)
Po dlouhém tichu (TV film)
Závod s časem: Hledá se Sarah (TV film)
1995 Dítě na půjčku (TV film)

TV seriály

2017 Království (TV seriál)
Uncharted Waters (S04E08)
Playing with Fire (S04E04)
A Grain of Deception (S04E02)
2016 Království (TV seriál)
Skotské klany (S03E16)
Mezi mlýnskými kameny (S03E12)
2015 Království (TV seriál)
Tajné zásnuby (S03E02)
Oheň (S02E22)
2014 Království (TV seriál)
Útok (S02E09)
Mor (S02E01)
Dovršení (S01E13)
Motiv (TV seriál)
Pitfall (S02E07)
2013 Království (TV seriál)
Osudné (S01E08)
Witches of East End (TV seriál)
A Few Good Talismen (S01E04)
Kráska a zvíře (TV seriál)
Cold Turkey (S01E12)
2011 The Lying Game (TV seriál)
Městečko Haven (TV seriál)
Zakletý den volna (S02E06)
Make It or Break It (TV seriál)
Free People (S02E12)
2010 DialStar (TV seriál)
Městečko Haven (TV seriál)
Spirála (S01E13)
Za branou (TV seriál)
Moving Day (E13)
Digging the Dirt (E07)
Make It or Break It (TV seriál)
All or Nothing (S02E02)
Loves Me, Loves Me Not (S01E15)
90210: Nová generace (TV seriál)
Dívčí duel (S02E14)
Ochrana svědků (TV seriál)
When Mary Met Marshall (S03E02)
2009 Make It or Break It (TV seriál)
Run, Emily, Run (S01E07)
Městečko Eastwick (TV seriál)
Tasers and Mind Erasers (E09)
Stav beztíže (TV seriál)
Love, Honor, Obey (E08)
Rubicon (E05)
H2IK (Hell If I Know) (E04)
Greek (TV seriál)
Formally Yours (S02E07)
Ďáblův sluha (TV seriál)
Business Casualty (S02E12)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
High Priced Spread (S01E06)
Greek (TV seriál)
Barely Legal (S01E21)
47 Hours and 11 Minutes (S01E17)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Kde je Bob? (S03E02)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Into Hell: Part Two (S04E08)
2007 Traveler (TV seriál)
The Trader (E06)
The Retreat (E02)
2006 Night Stalker (TV seriál)
Into Night (E08)
Útěk z vězení (TV seriál)
Po kůži a podle zubů (S01E15)
Dr. House (TV seriál)
Sázka na život (S02E17)
Kolotoč (S02E06)
2005 Dr. House (TV seriál)
Těžká váha (S01E16)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
Vrať se ke mně (S01E10)
Vinni (S01E08)
Ve slepé uličce (S01E06)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
2002 Taxík (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1998 Eerie, Indiana: The Other Dimension (TV seriál)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Láska mezi ruinami (S01E23)
Domeček z karet (S01E21)
Právo a pořádek (TV seriál)
Paranoia (S06E06)
1994 Směr jih (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Právo a pořádek (TV seriál)
Competence (S05E06)
1993 Akta X (TV seriál)
Eva (S01E11)
Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Riverboat (E06)
Právo a pořádek (TV seriál)
Born Bad (S04E09)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Sisters of Mercy (S02E17)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Confession (S02E01)
Sonata for Solo Organ (S01E21)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
Půlnoční linka (TV seriál)