foto

Fred Gerber

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1999 Coming Unglued (TV film)
1998 Pan Muzika (TV film)
1997 Prison of Secrets (TV film)
1996 Closer and Closer (TV film)
Lifeline (TV film)
Po dlouhém tichu (TV film)
Závod s časem: Hledá se Sarah (TV film)
1995 Dítě na půjčku (TV film)
1994 Směr jih (TV film)

TV seriály

2017 Království (TV seriál)
Uncharted Waters (S04E08)
Playing with Fire (S04E04)
A Grain of Deception (S04E02)
2016 Království (TV seriál)
Skotské klany (S03E16)
Mezi mlýnskými kameny (S03E12)
2015 Království (TV seriál)
Tajné zásnuby (S03E02)
Oheň (S02E22)
2014 Království (TV seriál)
Útok (S02E09)
Mor (S02E01)
Dovršení (S01E13)
Motiv (TV seriál)
Pitfall (S02E07)
2013 Království (TV seriál)
Osudné (S01E08)
2011 The Lying Game (TV seriál)
Městečko Haven (TV seriál)
Zakletý den volna (S02E06)
2010 DialStar (TV seriál)
Městečko Haven (TV seriál)
Spirála (S01E13)
Za branou (TV seriál)
2009 Stav beztíže (TV seriál)
Love, Honor, Obey (E08)
Rubicon (E05)
H2IK (Hell If I Know) (E04)
Ďáblův sluha (TV seriál)
Business Casualty (S02E12)
2008 Greek (TV seriál)
Barely Legal (S01E21)
47 Hours and 11 Minutes (S01E17)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Kde je Bob? (S03E02)
2007 Traveler (TV seriál)
2006 Night Stalker (TV seriál)
Into Night (E08)
Útěk z vězení (TV seriál)
Po kůži a podle zubů (S01E15)
Dr. House (TV seriál)
Sázka na život (S02E17)
Kolotoč (S02E06)
2005 Dr. House (TV seriál)
Těžká váha (S01E16)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
Vrať se ke mně (S01E10)
Vinni (S01E08)
Ve slepé uličce (S01E06)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
2002 Taxík (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1998 Eerie, Indiana: The Other Dimension (TV seriál)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Láska mezi ruinami (S01E23)
Domeček z karet (S01E21)
Právo a pořádek (TV seriál)
Paranoia (S06E06)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Competence (S05E06)
1993 Akta X (TV seriál)
Eva (S01E11)
Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Born Bad (S04E09)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Sisters of Mercy (S02E17)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Confession (S02E01)
Sonata for Solo Organ (S01E21)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
Půlnoční linka (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace