foto

Gavin Gordon

  • nar. 7.4.1901
    Chicora, Mississippi, USA
  • zem. 7.4.1983 (82 let)
    Canoga Park, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 Sylvia
1964 Patsy
1963 Zamilovaný profesor
1962 Elvis Presley: Girls! Girls! Girls!
1961 All in a Night's Work
Plná kapsa zázraků
1959 The Bat
1958 King Creole
Matchmaker, The
1957 Chicago Confidential
Here Comes Tobor (TV film)
Johnny Tremain
1956 Desatero přikázání
Pardners
The Vagabond King
1955 High Society
1954 A Life at Stake
Bílé Vánoce
Knock on Wood
Není nad showbyznys
1952 Nefretiti, Queen of Egypt (TV film)
Story of Roger Williams, The (TV film)
1947 Philo Vance's Gamble
Three on a Ticket
1946 Centennial Summer
Pověstný muž
1942 The Lone Star Vigilantes
1941 I Killed That Man
Mr. Celebrity
Murder by Invitation
Paper Bullets
Podezření
1938 I See Ice
1937 High Hat
Servant of the People: The Story of the Constitution of the United States
The Toast of New York
Windjammer
Zbraň v ruce
1936 The Leavenworth Case
Ticket to Paradise
1935 Bordertown
Frankensteinova nevěsta
Grand Old Girl
Love Me Forever
Page Miss Glory
Red Hot Tires
Stranded
The Good Fairy
Women Must Dress
1934 Happiness Ahead
Rudá carevna
Wake Up and Dream
1933 Black Beauty
Female
Hard to Handle
I Adore You
Lone Cowboy
Mystery of the Wax Museum
Vášeň generála Yena
1932 Americké šílenství
Man Against Woman
The Phantom of Crestwood
Two Against the World
1931 Hollywood Halfbacks
Secret Service
Shipmates
The Great Meadow
1930 Romance
The Silver Horde
1929 All Steamed Up
Chasing Through Europe
His First Command
Knights Out
Medicine Men, The

TV seriály

1965 Green Acres (TV seriál)
1963 Petticoat Junction (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Date with the Angels (TV seriál)
How to Marry a Millionaire (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
1956 On Trial (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Front Row Center (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 December Bride (TV seriál)
Disneyland (TV seriál) - a.z.
Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Meet Mr. McNutley (TV seriál)
The Pride of the Family (TV seriál)
1952 The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Cameo Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 The Clock (TV seriál)

Dokumentární

2007 Cinemassacre's Monster Madness (TV seriál) - a.z.
2002 Akta Frankenstein: Jak Hollywood stvořil stvůru - a.z.

TV pořady

1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace