foto

Alexander Strobele

  • nar. 6.5.1953 (67 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Life Guidance
Tatort - Wehrlos (TV film)
2016 Karussell
2014 Rise Up! And Dance
2011 Tatort - Lohn der Arbeit (TV film)
2010 Dávné vzpomínky (TV film)
Žid Süss - Film bez svědomí
2008 Echte Wiener - Die Sackbauer-Saga
Herrn Kukas Empfehlungen
Meine liebe Familie (TV film)
2007 Contergan (TV film)
2006 Eden
Fünf-Sterne-Kerle inklusive (TV film)
Klimt
2005 Die Leibwächterin (TV film)
Random (studentský film)
2004 Utajené dědictví (TV film)
2003 Augustus, první císař římský (TV film)
Der Bockerer IV. - Prager Frühling
Hezké lži (TV film)
Láska, láska, láska (TV film)
Místo činu - Smrtící suvenýry (TV film)
Natalie - Babystrich Ostblock (TV film)
2002 Die Frau die an Dr. Fabian zweifelte
2001 Amokfahrt zum Pazifik (TV film)
Natalie - Das Leben nach dem Babystrich (TV film)
Vzpoura (TV film)
Zůstaneme spolu (TV film)
2000 Einmal Himmel und retour (TV film)
Superpolda v Portugalsku (TV film)
1998 Místo činu: Brémy - Vypálené rány (TV film)
Prodaná nevinnost (TV film)
1997 Der Salzbaron - Einmal noch leben (TV film)
Místo činu: Brémy - In flagranti (TV film)
Peacemaker
1996 Padre papà (TV film)
Schwurgericht - Ein Kind war Zeuge (TV film)
Stille Wasser
1995 Der Salzbaron - Kaiserwetter (TV film)
Der Salzbaron - Langer Abschied (TV film)
Der Salzbaron - Letzte Walzer (TV film)
Der Salzbaron - Lippen schweigen (TV film)
Sascha darf nicht sterben (TV film)
Zum Glück gibt's meine Frau
1994 Der Salzbaron - Fremde Welten (TV film)
Der Salzbaron - Verwirrte Gefühle (TV film)
Eine Mutter kämpft um ihren Sohn (TV film)
Verkaufte Seele
1993 Die Männer vom K3 - Das dritte Mädchen (TV film)
Schindlerův seznam
Wo das Herz zu Hause ist (TV film)
1985 Die Praxis der Liebe

TV seriály

2018 Vraždy u jezera (TV seriál)
Navrátilec (E06)
2014 CopStories (TV seriál)
Muckibude (S02E09)
Soko Vídeň (TV seriál)
Patuschek (S09E14)
2011 Schnell ermittelt (TV seriál)
Klaus Karner (S03E08)
Venkovská lékařka (TV seriál)
Schicksalswege (E08)
2010 FC Rückpass (TV seriál)
2009 Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
Opfer ohne Namen (S05E04)
2007 V údolí ticha (TV seriál)
Der Wildschütz (E03)
Kobra 11 (TV seriál)
V moci únosců (S11E06)
2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)
Das Tor zur Hölle (E02)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
Menschenjagd (S01E05)
Venkovská lékařka (TV seriál)
Die Landärztin (E01)
2003 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Arthurs Rückkehr (S04E13)
Schotter (S04E12)
In Vino Veritas (S04E11)
další epizody (6)
2002 Big Ben (TV seriál)
Salzburská specialita (S09E02)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Freiheit (S01E26)
Beugehaft (S01E25)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
Klaun (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Anděl se čtyřmi tlapkami (S03E10)
1995 Radetzkymarsch (TV seriál)
Schwurgericht (TV seriál)
1994 Der Salzbaron (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1991 Dynastie Straussů (TV seriál)
1989 Calafati Joe (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Hafendetektiv (TV seriál)
Válka volů (TV seriál)
Před mnichovskými branami (E06)
Pomsta (E05)
Vítězství (E04)
další epizody (6)
1985 Via Mala (TV seriál)
1984 Lebenslinien (TV seriál)
1983 Die fünfte Jahreszeit (TV seriál)
1980 Familie Merian (TV seriál)

Divadelní záznam

2013 Geschichten aus dem Wienerwald (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky