foto

Gayle Hunnicutt

  • nar. 6.2.1943 (75 let)
    Fort Worth, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Je těžké být Bohem
The Saint: The Brazilian Connection (TV film)
Zwei Frauen
1987 Turnaround
1986 Dream Lover
Strong Medicine (TV film)
1985 Terč
1984 First Olympics: Athens 1896, The (TV film)
Zámožná žena (TV film)
1983 Return of the Man from U.N.C.L.E.: The Fifteen Years Later Affair, The (TV film)
Savage in the Orient (TV film)
1981 Tvář za milión dolarů (TV film)
1980 Flashpoint Africa (TV film)
1979 Saint and the Brave Goose, The
1978 Once in Paris...
1976 Magnum Special per Tony Saitta, Una
The Sell Out
1975 Točité schodiště
1974 Nuits rouges
1973 Legenda pekelného domu
Voices
Štír
1972 Running Scared
1971 Freelance
The Love Machine
1970 Zlomek strachu
1969 Kočičí oko
Sestřička
1968 P.J.
Smugglers, The (TV film)
1966 Divocí andělé

TV seriály

1998 Profesionálové z CI5 (TV seriál)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1986 Dream West (TV seriál)
1985 Lime Street (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
Skandál v Čechách (S01E01)
1983 Detektiv Marlowe (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1980 Fantômas (TV seriál)
Lady Killers (TV seriál)
Marťanská kronika (TV seriál)
1979 Muž zvaný Kuráž (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Return of the Saint (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1975 Homme sans visage, L' (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Affairs of the Heart (TV seriál)
Fall of Eagles (TV seriál)
1973 Away from It All (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Golden Bowl, The (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)
1966 Love on a Rooftop (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
BBC Play of the Month (TV seriál)
Mister Roberts (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)

TV pořady

1969 Playboy After Dark (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace