foto

Michael Dobson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Barbie: Ve světě her
My Little Pony Film
2015 Barbie Rock’n Royals
Mune - Strážce měsíce
2014 Slugterra: Démon z neznáma (TV film)
2011 Barbie: Tajemství víl
2010 Barbie a Kouzelný módní salón
2009 Barbie a Tři Mušketýři
2008 Barbie a Diamantový zámek
Hellboy II: The Golden Army - Prologue
2007 Condor, The
I Am Legend: Awakening - Story 2: Isolation
2006 Boom Boom Sabotage
2005 Barbie - Fairytopia
Fairytale Christmas, A (TV film)
Fairy Tale Christmas, A (TV film)
2004 Bionicle 2: Legenda Metru Nui
G.I. Joe: Valor Vs. Venom
2003 Bionicle: Maska světla
Broken Saints
G.I.Joe: Spy Troops the Movie (TV film)
Go-Bots
Joe
Pavučina snů
2002 Inspector Gadget's Last Case: Claw's Revenge (TV film)
Mladší bráška
2001 Frank Was a Monster Who Wanted to Dance
Miracle of the Cards, The (TV film)
1999 Vražedný manévr (TV film)
1998 Mighty Kong, The
Muž dvou tváří (TV film)
Už je v boudě (TV film)
1997 Bojovníci
Zachraňte Willyho 3
Zraněná
1996 Angel of Pennsylvania Avenue, The
Čmuchalové 2 (TV film)
Rukojmí nebo komplic?
1995 Johnova dívka (TV film)
1994 Alien IV?
1992 Lookin' Good
Soudruzi v akci (TV film)
1989 Dog Soldier
1984 Policajt z Hollywoodu (TV film)

TV seriály

2017 Tarzan and Jane (TV seriál)
2015 Hloubka (TV seriál)
2013 Max Steel (TV seriál)
Ultimate Wolverine vs. Hulk (TV seriál)
2012 Slugterra (TV seriál)
2009 Hot Wheels: Bojová pětka (TV seriál)
2008 Batman: Black and White (TV seriál)
2007 3-2-1 Tučňáci! (TV seriál)
2006 Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Koigokoro (E12)
Sesshoku (E09)
Kakehiki (E05)
další epizody (7)
Fantastic Four (TV seriál)
Pucca (TV seriál)
2005 Alien Racers (TV seriál)
Superpes Krypto (TV seriál)
Transformers Cybertron (TV seriál)
2004 Transformers: Energon (TV seriál)
2003 Silverwing (TV seriál)
Transformers: Armada (TV seriál)
2001 Mary-Kate a Ashley (TV seriál)
Super Duper Sumos (TV seriál)
Šikula a šikulkové (TV seriál)
Ultimate Book of Spells (TV seriál)
2000 Aaagh! It's the Mr. Hell Show! (TV seriál)
Action Man (TV seriál)
X-men: Začátek (TV seriál)
1999 Cybersix (TV seriál)
Sherlock Holmes in the 22nd Century (TV seriál)
1998 Pocket Dragon Adventures (TV seriál)
Robocop: Alpha Commando (TV seriál)
Shadow Raiders (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
V sevření hada (S01E21)
Akta X (TV seriál)
Kitsunegari (S05E08)
1997 Ninja Turtles: The Next Mutation (TV seriál)
1996 Akta X (TV seriál)
Pole, na kterém jsem zemřel (S04E05)
Jose Chung "Od jinud" (S03E20)
1995 G.I. Joe Extreme (TV seriál)
Street Fighter: The Animated Series (TV seriál)
1994 Akta X (TV seriál)
Duane Barry (S02E05)
1992 Adventures of T-Rex, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace