foto

Richard Briers

  • nar. 14.1.1934
    Merton, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • zem. 17.2.2013 (79 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Vánoční čas Myšáka a Krtka (TV film)
2012 Run for Your Wife
Zevláci vs. Zombíci
2011 Only One Who Knows You're Afraid, The
2009 Slečna Marplová: Proč nepožádali Evanse? (TV film)
2007 Bořek na stavbě: Scrambler záchranář (TV film)
2006 Jak se Vám líbí
Sir Billi the Vet
2005 Dad (TV film)
Our Hidden Lives (TV film)
2003 Bořek stavitel: Rytíři z Kámenlotu (TV film)
Petr Pan
2002 Žít naplno
2001 Viktorie a Albert (TV film)
2000 Marná lásky snaha
1999 The Nearly Complete and Utter History of Everything (TV film)
1998 Princ studentem (TV film)
1997 Spice World
1996 Hamlet
1995 Heavy Weather (TV film)
The Adventures of Mole (TV film)
Za zimního slunovratu
1994 Frankenstein
Mole's Christmas (TV film)
1993 Mnoho povyku pro nic
1992 Petrovi přátelé
Swan Song
1989 Jindřich V.
1988 Neklidná premiéra
Twelfth Night, or What You Will (TV film)
1985 A Month in the Country (TV film)
Létající Jester
1983 Aerodrome, The (TV film)
1982 It's Your Move (TV film)
1980 Comedy Tonight (TV film)
1978 Daleká cesta za domovem
Norman Conquests: Living Together, The (TV film)
Norman Conquests: Round and Round the Garden, The (TV film)
Norman Conquests: Table Manners, The (TV film)
1974 Tři mušketýři 2
1973 Tři mušketýři
1972 Rentadick
1970 All the Way Up
1967 Fathom
1964 Home of Your Own, A
The Bargee
1963 Doktor v nesnázích
Vlivní lidé
1961 Matter of WHO, A
The Girl on the Boat
To je vražda, řekla
1960 Bottoms Up
1958 Girls at Sea

TV seriály

2008 Torchwood (TV seriál)
A Day in the Death (S02E08)
2007 Případy advokáta Kingdoma (TV seriál)
2006 Komparz (TV seriál)
Chris Martin (S02E04)
2003 New Tricks (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Monarch of the Glen (TV seriál)
1999 Daleká cesta za domovem (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Stín smrti (S02E01)
1998 Respectable Trade, A (TV seriál)
1997 Myšák a Krtek (TV seriál)
1995 Down to Earth (TV seriál)
1993 If You See God, Tell Him (TV seriál)
1990 Mr. Bean (TV seriál)
Pan Bean (E01)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Ever Decreasing Circles (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1977 Galton & Simpson Playhouse, The (TV seriál)
Other One, The (TV seriál)
1976 Noah and Nelly in... SkylArk (TV seriál)
One-Upmanship (TV seriál)
1975 The Good Life (TV seriál)
1974 Late Night Drama (TV seriál)
Roobarb (TV seriál)
1970 From a Bird's Eye View (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
The Goodies (TV seriál)
1968 Ooh La La! (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Summer Comedy Hour (TV seriál)
1964 Thursday Theatre (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1961 Harpers West One (TV seriál)
Seven Faces of Jim, The (TV seriál)
The Marriage Lines (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Somerset Maugham Hour (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
Dickensovy povídky (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2000 Richard Briers: A Good Life (TV film)
1997 In Search of Hamlet (TV film)

Host

TV pořady

2002 Top Gear 2010 (TV pořad)
1970 A Birthday Gala Tribute Noel Coward (TV pořad)
1968 The Morecambe & Wise Show (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)
Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace