foto

Michael Obiora

  • nar. 8.10.1986 (33 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tomb Raider
2012 Kandi and the Jinn

TV seriály

2020 Smrt v ráji (TV seriál)
Epizoda 4 (S09E04)
2019 Luther (TV seriál)
Epizoda 3 (S05E03)
Epizoda 2 (S05E02)
Epizoda 1 (S05E01)
2018 Robozuna (TV seriál)
2017 Podfu(c)k (TV seriál)
Pear Shaped (S01E08)
Across The Pond (S01E04)
2016 Hooten a Lady: Lovci pokladů (TV seriál)
Poklad kapitána Morgana (E08)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt na výstavišti (S19E04)
2015 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (5)
Luther (TV seriál)
Epizoda 1 (S04E01)
2010 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2009 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (4)
Hotel Babylon (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 6 (S04E06)
další epizody (8)
2008 Hotel Babylon (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2007 Hotel Babylon (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
Pán času (TV seriál)
Ani mrk (S03E10)
2006 Bombshell (TV seriál)
Hotel Babylon (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
Afterlife (TV seriál)
The Rat Man (S02E02)
2004 Moře duší (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
To neznáte Jacka (S05E03)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)

Host

TV pořady

2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)
1972 Mastermind (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky