Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Inspektor John Luther, brilantní vyšetřovatel s komplikovanou duší i minulostí, je zpět v aktivní službě u policejní jednotky, které velí superintendant Schenk. V Londýně začíná řádit bestiální vrah, jehož modus operandi nasvědčuje, že vraždit jen tak nepřestane. Luther na případu pracuje s novou kolegyní seržantkou Hallidayovou, zároveň však musí řešit nepříjemný konflikt s gangsterským bossem Georgem Corneliem. Tomu unesli syna a Cornelius si vzal do hlavy, že v tom má Luther prsty. Detektiv tak musí bojovat na dvou frontách, přičemž na jedné z nich mu zaklepe na dveře jeho vlastní minulost. (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V Lutherovi radi chodia vrahovia so špeciálnymi maskami a jednej takej sa dočkáme aj tentokrát. Prípad je zaujímavý aj preto, lebo sa v nej objavuje istá psychiatrička, ktorej pacientom je aj onen vrah. Ale ešte v prípade prvej epizódy tohto príbehu sa na konci všetko zauzlí. No a dobre na tom nie je ani John, ten sa musí potýkať s nervóznym gangsterom, ktorý nehrá v rukavičkách ani s políciou a odpočúvacími zariadeniami ho nevyplašíte. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád nadprůměrná detektivka, ale scénárista je už krapet vycucanej, takže nejen že ty nové postavy jsou trošku mdlé, ale i Luther už krapánek vyměkl. Platí jako u všeho...v nejlepším se má přestat...a oni ne. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bože, zas tá mrcha. Pokazila už štvrtú sériu a teraz pravdepodobne pokazí aj piatu. Čo s ňou stále majú, čo sa na ňu už konečne nevy...? Inak solídny návrat, vedľajšia linka s uneseným synom síce o ničom, vrátane trápnej bomby na hlave, ale hlavný psychopat poriadny magor, rovnako tak vraždy. Plazenie v autobuse dosť nepríjemné, brrr. Otázne je, či to tvorcovia troška neprepálili s absurdným postavením polície v UK. Skutočne sa tu bežne unášajú priamo z ulice vysoko postavení detektívi, sú mučení a brutálne vraždení? ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Afternoon.“ Luther štandard. Autobus bol desivý. Výborný, horlivý akčný, ako aj bystrý detektív, prekračujúci hranice svojho pôsobenia, parťák Benny in behavior off the books a zaujímavý sériový vrah, no neprekonávajúci tých zo seriálu Hannibal. ktorý Gangstri z minulej série, akcia, sem tam nejaký ten vtip. Bolo lepšie, no výsledok je uspokojivý. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama