foto

Aleš Hart

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Miss Hanoi
2014 Raluca
2010 Elixír života (divadelní záznam)
2008 Maestro
Mr. Johnson
2005 Klidná rána (studentský film)
2003 Rendez-vous v A moll (studentský film)

TV seriály

2018 Specialisté (TV seriál)
Zloději (S02E30)
Lidský faktor (S02E28)
Hadí doupě (S02E26)
další epizody (6)
Polda (TV seriál)
Odpuštění (S03E08)
Šikana (S03E07)
Jed v srdci (S03E06)
další epizody (8)
2017 Specialisté (TV seriál)
Dívky (S02E02)
Krevní pouto (S02E01)
Popáleniny (S01E08)
další epizody (4)
Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Udavač (E11)
Padělek (E07)
Rodokaps (E03)
Polda (TV seriál)
Vyhazovy s. r. o. (S02E08)
Láska na klíč (S02E07)
Školka života (S02E06)
další epizody (8)
2016 Polda (TV seriál)
Hvězda nad Prahou (S01E08)
Alibi na míru (S01E07)
Fotbal nemá logiku (S01E06)
další epizody (8)
2014 Marta a Věra (TV seriál)
Konkurz (S01E08)
Večírek (S01E07)
Vstřebávání (S01E06)
další epizody (7)
Nevinné lži (TV seriál)
Hra (S02E05)
2010 Okresní přebor (TV seriál)
Návštěva z kraje (E16)
Svatba (E15)
Jaro (E10)
další epizody (12)

Dokumentární

2016 H*art on
2015 Art detektivka
2014 Cukr-blog
2013 Děti flamenka
Český žurnál (TV seriál)
Rozezlení (E02)
2010 Děti 50. let (TV seriál)
2007 Domácí násilí ve filmovém ateliéru (studentský film)
Krásná Praha olympijská
2005 Moje 20. století

TV pořady

2010 Show Jana Krause (TV pořad)
2009 Ano, šéfe! (TV pořad)

Hudební videoklipy

2015 Adam Ďurica: Predpoveď počasia (hudební videoklip)
2014 Fallgrapp: Vlasy (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace