Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý polda si některé věci ze své minulosti rozhodně nechce připomínat. Ale připomenou mu je jiní... Pracuje jako soukromý detektiv, spí se svojí sekretářkou, sleduje lidi za peníze. Až do chvíle, než se mu do života připlete svůdná Raluca a otočí mu ho o 180 stupňů. Je to náhoda, osud, nebo na něj někdo nastražil past? Začnou se totiž dít věci, které by ho ani ve snu nenapadly. Jde v nich o sex, o vraždu, o velké odhalení, drsné připomenutí té proklaté minulosti... (A-Company CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (128)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak nevím no jsem takovej lehce rozpolcenej. Na jednu stranu oceňuji pokus přijít ve stojatých vodách domácí tvorby z něčím novým, ale tohle mě úplně nepřesvědčilo. Film to není rozhodně nijak extra špatnej, ale zdá se mi, že si očividně bere až moc inspiraci u podobných snímků z émerický produkce. Přišel mi celkově dost předvídatelnej, kdy se dá opravdu bez problému odhadnou další vývoj filmu všechny ty rádoby nečekaný zvraty ani na to nemusíte mít křišťálovou kouli aby jste v jedný scéně odhadli co bude v té příští. Zkrátka potenciál tu byl, ale jeho využití je jenom částečný. Další problém jsou pak nepřesvědčivý herci, kteří občas pronášejí opravdu podivný repliky který jim stěží uvěříte a navíc to celý působí trochu uměle a nevěrohodně. Teda mimo Dolanskýho. Ten nezklamal a svoje si odehrál. Plusem je svižná délka. Jinak spíš podprůměr. Škoda.40% ()

claudel 

všechny recenze uživatele

V České republice se moc thrillerů netočí, takže každý pokus a nápad vítám. Pokud se nepletu, je Zdeněk Viktora autorem vynikající humorné novely Poslední tanga v Paříži, která mě provázela a rozesmávala během mého pobytu v Paříži. Vidím v něj velký potenciál a fandím mu. Raluca má své silné i slabší chvilky, tradičně budu kritičtější ke scénáři, který mohl být přece jen trochu víc opečován, neboť některé vedlejší postavy na mě působí zmatečně či zbytečně. Ale rozhodně slušné tři hvězdičky. ()

Reklama

Johny303 

všechny recenze uživatele

Temný thriller o věčně nadrženém detektivovi a jeho kostlivci ve skříni. Nechybí tu napětí, kvalitní herci Novotný a Dolanský, sexy holka Malvína Pachlová, která diváka neochudí i o nějaký ten odhalený kousek svého těla, překvapivý konec a obecně vzato i originální pojetí, alespoň na české poměry.. Místy to sice mělo své mouchy, protože jak už zde bylo řečeno, Česku chybí americké zkušenosti s tímto žánrem a také finance, ale i tak, byl jsem skutečně velmi příjemně překvapen a tak možná i krapet nadhodnocuji, když filmu udílím čtyři kousky. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina, zkušený policista momentálně řídící detektivní agenturu, jednoho večera spatří hezkou slečnu s hlubokým výstřihem a od té chvíle se neohlíží vlevo ani vpravo. Že ho bude tahle neopatrnost docela mrzet, je divákovi jasné prakticky okamžitě, ve výsledku tak už jenom čekáte, jakým způsobem se Raluce podaří týpka ošálit. Z výčtu žánrů bych vyškrtla jak film noir, tak erotiku, protože kromě odhaleného prsu uslyšíte maximálně pár vzdechů. Snaha o vybočení z průměrné české filmové tvorby se samozřejmě cení, ale podle mého skromného názoru pan Viktora žádný velký zázrak nestvořil a výsledné dílo mohl rovnou umístit na televizní obrazovku. Nějaké to životní moudro jsme se ale přece jenom dozvěděli: pánové, nevěřte ženám v červených šatech :D. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Súkromný detektív si chce luxusne zasexovať a trochu sa to zvrtne. Akým smerom, to sa dalo aj očakávať. Iba niekoľko postáv, jedna záhadnejšia ako druhá, až je tých záhad priveľa. Začiatok filmu sa vyvíja veľmi sľubne, zoznámenie v bare, pozvanie do luxusného domu, ale keď sa to začne točiť dookola, thriller sa mení na erotickú nudu. Vražedné flashbackové scény premiešané s nahými telami, to mi nešlo dokopy. ()

Galerie (17)

Související novinky

Noir Film Festival 2015 startuje již 20. 8.!

Noir Film Festival 2015 startuje již 20. 8.!

11.08.2015

4 dny, 5 míst, 47 projekcí... Unikátní přehlídka filmů noir na hradě Křivoklát se blíží mílovými kroky! Třetí ročník festivalu, věnující se širšímu pojetí noirového fenoménu, startuje ve čtvrtek 20.… (více)

Reklama

Reklama