foto

Chris Larkin

  • nar. 19.6.1967 (51 let)
    Middlesex Hospital, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Official Secrets
2016 Churchill's Secret (TV film)
2012 Facility, The
2010 In the Meadow
2008 Valkýra
You Me and Captain Longbridge
2005 Tajuplný ostrov (TV film)
2003 Hitler: Vzestup zla (TV film)
Master & Commander: Odvrácená strana světa
2002 Shackleton (TV film)
1999 Čaj s Mussolinim
1996 Jana Eyrová
Roger Roger (TV film)
1995 Andělé a hmyz
Bliss (TV film)

TV seriály

2018 Next of Kin (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2017 Black Sails (TV seriál)
XXXI. (S04E03)
XXX. (S04E02)
XXIX. (S04E01)
2016 The Coroner (TV seriál)
The Foxby Affair (S02E08)
Endeavour (TV seriál)
Arcadia (S03E02)
2013 Jistě, pane premiére (TV seriál)
WPC 56 (TV seriál)
2007 Pán času (TV seriál)
Šifra mistra Shakespeara (S03E02)
1998 Roger Roger (TV seriál)

Dokumentární

2013 Yes, Prime Minister: Re-elected (TV film)
2002 Evolution (TV seriál)
2001 The Six Wives of Henry VIII (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace