foto

Tom Mankiewicz

  • nar. 1.6.1942
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 31.7.2010 (68 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1996 Hart a Hartová: Dokud nás smrt nerozdělí (TV film)
1993 Nakažlivý žár (TV film)
1991 Šílený
1987 Zátah
1979 Hart to Hart (TV film)

TV seriály

1991 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Loved to Death (S03E01)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace