foto

Stephen Kay

  • nar. 1963
    Nový Zéland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Krásná řeznice (TV film)
2011 Cell 213
Spravedlnost pro Natalee Hollowayovou (TV film)
Vrah přes inzerát (TV film)
2010 Isolation
2005 Boogeyman
Hon na vraha (TV film)
The Commuters (TV film)
2004 The Dead Will Tell (TV film)
2002 Sjetý (TV film)
2000 Sejměte Cartera
1997 The Last Time I Committed Suicide
1994 Two Over Easy

TV seriály

2019 New Amsterdam (TV seriál)
Six or Seven Minutes (S01E10)
2018 Posedlý pomstou (TV seriál)
Quarry (S02E02)
Seal Team 6 (TV seriál)
The Reckoning (S02E09)
2017 Wisdom of the Crowd (TV seriál)
Trojan Horse (E06)
2015 Lizzie Borden: The Fall River Chronicles (TV seriál)
Quantico (TV seriál)
Guilty (S01E09)
America (S01E02)
2014 Those Who Kill (TV seriál)
Untethered (E09)
V utajení (TV seriál)
Gold Soundz (S05E16)
Frontwards (S05E15)
Trigger Cut (S05E11)
další epizody (5)
2013 V utajení (TV seriál)
Trompe Le Monde (S04E16)
There Goes My Gun (S04E15)
Into The White (S04E03)
další epizody (4)
2012 V utajení (TV seriál)
Rock 'n' Roll Suicide (S03E11)
Glass Spider (S03E08)
Sound and Vision (S03E02)
2011 V utajení (TV seriál)
A Girl Like You (S02E13)
The Wakeup Bomb (S02E11)
All the Right Friends (S02E04)
2010 My Generation (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Cesta (S03E09)
Razie (S03E06)
A co teď? (S03E01)
2009 Polda z Marsu (TV seriál)
Pomsta zlomené čelisti (E13)
Zákon gangu (TV seriál)
Něco za něco (S02E09)
Přestřelka (S02E02)
2008 Zákon gangu (TV seriál)
Práskač (S01E11)
Lunapark (S01E03)
Policejní odznak (TV seriál)
Bitches Brew (S07E07)
2006 Saved (TV seriál)
Světla páteční noci (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Postpartum (S05E11)
Jailbait (S05E03)
2005 Policejní odznak (TV seriál)
Ain't That a Shame (S04E13)
A Thousand Deaths (S04E11)
2004 Policejní odznak (TV seriál)
All In (S03E14)

Herecká filmografie

Filmy

2002 Sjetý (TV film)
2001 Policajtka
1999 Parchanti nebo poldové?
1994 Undercover Angel
1992 Smrtonosná zbraň 3
1986 The Zero Boys

TV seriály

1995 Deadly Games (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace