Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mike stráví celý den mimo dosah sítě. Ian věnuje veškeré úsilí vyřešení problému. (SkyShowtime)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předchozí epizoda věru za mnoho nestála, o to víc mě překvapilo, jak mě bavil osmý díl, v němž si vzal Mike den volna. Fakt mi přišlo neobyčejně zábavné sledovat putování osamělého kovboje od studny ke studni, zatímco se město muselo postarat samo o sebe. Pravda, ani v tomto případě se příběh vlastně nikam neposunul, rozdíl byl jen v tom, že mi to tentokrát příliš nevadilo, protože děj opět doprovázela výborná atmosféra. Tvůrci mě právě atmosférou mocně překvapili, protože byla úplně jiná, než na jakou jsem si u tohoto seriálu zvykl. Místo stísněného pocitu a paranoidního očekávání nebezpečí za každým rohem tu najednou byla jakási líná pohoda, s níž pár výbuchů násilí o to více kontrastovalo. Kdybych měl tuhle záležitost krátce shrnout, asi bych řekl, že to v podstatě nebylo nic úžasného, ale že se mi s tím tvůrci trefili do chuti i nálady. / Poučení: Udělej dobrý skutek a vezmi na výlet svého oblíbeného sériového vraha. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kazdy si potrebuje "odfrknut" a toto bola presne epizoda, ktora ukazala, co to je, ked typek, na ktorom "visi" x-ludi si z cista-jasne vyberie "dovolenku", ktoru dovtedy nikdy nemal. Scena s prevazanym postarsim vaznom, ktory sa spraval ako baranok ma svojim twistom ..ehm "zaskocila". :D Zaverecne sekundy trosicku klisoidne, ale tak, je to uz taka zauzivana "coolova" klasika. Yep, I'm annoyed, but ... ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden deň bez mobilu, what could possibly go wrong. Taktiež zrušiť dôležitého svedka aby nesvedcil. Pohoda, v tejto časti sú samé zabíjania za slnečného dňa a nikto nič. Easy ()

Reklama

Reklama