foto

Carrie Coon

  • nar. 24.1.1981 (38 let)
    Akron, Ohio, USA

Zajímavosti o tvůrci (4)

  • Mindhunter (TV seriál) (2017)

    - Často si lidé myslí, že postavu doktorky Wendy hraje americká herečka Carrie Coon. Ta však se seriálem Mindhunter nemá nic společného, doktorku hraje Anna Torv. (Royaldell)

  • Zmizelá (2014)

    - Hra, kterou hraje Nick (Ben Affleck) se svou sestrou Margo (Carrie Coon) na baru, se jmenuje "Life" (život). Ve scéně se ironicky mluví o tom, jaký má život smysl. Hra se prodává i v češtině po názvem "Život". (Timak)

  • Zmizelá (2014)

    - Carrie Coon, která hraje dvojče Nicka (Ben Affleck), je ve skutečnosti oproti Affleckovi o více jak 9 let mladší. (honza1205)

  • Zmizelá (2014)

    - Hra, kterou dá na začátku filmu v baru Nick (Ben Affleck) své sestře Margo (Carrie Coon), se jmenuje "Mastermind". V České republice je známá pod názvem "Logik". (Baltazzar)

Herecká filmografie

Filmy

2020 Untitled Ghostbusters Project
2019 Avengers: Endgame
2018 Avengers: Infinity War
Kin
The Legacy of a Whitetail Deer Hunter
Vdovy
2017 Akta Pentagon: Skrytá válka
Great Choice
Izzy Gets the F*ck Across Town
The Keeping Hours
2016 Strange Weather
2014 Zmizelá

TV seriály

2018 The Sinner (TV seriál)
Part VIII (S02E08)
Part VII (S02E07)
Part VI (S02E06)
další epizody (8)
2017 Fargo (TV seriál)
Somebody to Love (S03E10)
Aporia (S03E09)
Who Rules the Land of Denial? (S03E08)
další epizody (10)
Pozůstalí (TV seriál)
The Book of Nora (S03E08)
Nejmocnější muž na světě (S03E07)
Licence (S03E06)
další epizody (7)
2015 Pozůstalí (TV seriál)
Teď bydlím tady (S02E10)
13. říjen (S02E09)
Mezinárodní nájemný vrah (S02E08)
další epizody (10)
2014 Inteligence (TV seriál)
Pozůstalí (TV seriál)
Návrat marnotratného syna (S01E10)
Garveyovi ve vrcholné formě (S01E09)
Cairo (S01E08)
další epizody (10)
2013 Ironside: Na straně zákona (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Girl Dishonored (S14E20)
2011 The Playboy Club (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 69. Emmy Awards (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
The 67th Annual Tony Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace