foto

Carrie Coon

  • nar. 24.1.1981 (39 let)
    Akron, Ohio, USA

Zajímavosti o tvůrci (5)

Herecká filmografie

Filmy

2021 Krotitelé duchů: Odkaz
2020 Klícka
2019 Avengers: Endgame
2018 Avengers: Infinity War
Kin: Smrtící zbraň
The Legacy of a Whitetail Deer Hunter
Vdovy
2017 Akta Pentagon: Skrytá válka
Great Choice
Izzy Gets the F*ck Across Town
The Keeping Hours
2016 Strange Weather
2014 Zmizelá

TV seriály

2018 Hříšnice (TV seriál)
Part VIII (S02E08)
Part VII (S02E07)
Part VI (S02E06)
další epizody (8)
2017 Fargo (TV seriál)
Somebody to Love (S03E10)
Aporia (S03E09)
Who Rules the Land of Denial? (S03E08)
další epizody (10)
Pozůstalí (TV seriál)
The Book of Nora (S03E08)
Nejmocnější muž na světě (S03E07)
Licence (S03E06)
další epizody (7)
2015 Pozůstalí (TV seriál)
Teď bydlím tady (S02E10)
13. říjen (S02E09)
Mezinárodní nájemný vrah (S02E08)
další epizody (10)
2014 Inteligence (TV seriál)
Patient Zero (E06)
Pozůstalí (TV seriál)
Návrat marnotratného syna (S01E10)
Garveyovi ve vrcholné formě (S01E09)
Cairo (S01E08)
další epizody (10)
2013 Ironside: Na straně zákona (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Girl Dishonored (S14E20)
2011 The Playboy Club (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 69. Emmy Awards (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
The 67th Annual Tony Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(24)