foto

Todd Barry

  • nar. 26.3.1964 (53 let)
    Bronx, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Todd Barry: The Crowd Work Tour
2012 Todd Barry: Super Crazy (TV film)
Tohle je ráj
Upírky
2011 Moves: The Rise and Rise of the New Pornographers
Original Black Swan, The
2010 Pete Smalls Is Dead
2008 A Bad Situationist
Loupež v Brooklynu
Wrestler
2007 New York City Serenade
Puberty: The Movie
2006 Pivní liga
2002 Borrowing Saffron
2001 Tak nevyhrožuj
2000 Road Trip
1999 Los Enchiladas!
Who's the Caboose?
1998 Tomorrow Night
1995 Highjacker (TV film)
1990 Caesar's Salad

TV seriály

2017 At Home with Amy Sedaris (TV seriál)
2015 Master of None (TV seriál)
Finale (S01E10)
The Other Man (S01E05)
Hot Ticket (S01E03)
další epizody (4)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Axe Cop (TV seriál)
Michael J. Fox Show, The (TV seriál)
2011 Bobovy burgery (TV seriál)
2010 Rozvedený se závazky (TV seriál)
2009 Delocated (TV seriál)
Just for Laughs (TV seriál)
Znuděný k smrti (TV seriál)
2007 Flight Of The Conchords (TV seriál)
Třetí Conchord (S01E12)
Sarah Silverman Program., The (TV seriál)
WordGirl (TV seriál)
2006 Freak Show (TV seriál)
Lucky Louie (TV seriál)
2005 Lucy: The Daughter of the Devil (TV seriál)
Squidbillies (TV seriál)
Wonder Showzen (TV seriál)
2004 Cheap Seats: Without Ron Parker (TV seriál)
O'Grady (TV seriál)
Tom Goes to the Mayor (TV seriál)
2002 Saddle Rash (TV seriál)
2000 Aqua Teen Hunger Force (TV seriál)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
1996 Všichni starostovi muži (TV seriál)
1995 Dr. Katz, profesionální terapeut (TV seriál)

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2012 Comedians in Cars Getting Coffee (TV pořad)
Comedy Bang! Bang! (TV pořad)
2002 Comedy Central Presents: The N.Y. Friars Club Roast of Chevy Chase (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Todd Barry: The Crowd Work Tour
2012 Todd Barry: Super Crazy (TV film)
2011 Original Black Swan, The
2002 Borrowing Saffron

TV seriály

2009 Just for Laughs (TV seriál)

TV pořady

1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2002 Borrowing Saffron

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace